Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Výbuch Jürgena Kloppa pred kamerami: Po prehratom derby neudržal nervy na uzde!

Jürgen Klopp Zobraziť galériu (2)
Jürgen Klopp (Zdroj: SITA)

MANCHESTER – Nemecký tréner Jürgen Klopp (56) sa počas včerajšieho dňa musel prizerať prehre svojho tímu na pôde Manchesteru United, ktorá prišla v poslednej minúte predĺženia. Z tej bol poriadne rozladený, čo sa ukázalo aj v jednom z rozhovorov bezprostredne po zápase, v ktorom neudržal nervy.

Najväčším lákadlom štvrťfinále FA Cupu bol jednoznačne zápas na Old Trafford. Domáci Manchester United v ňom privítal Liverpool a diváci mohli od prvej do poslednej minúty sledovať strhujúce predstavenie. To rozhodol jednou z posledných akcií zápasu Amad Diallo, vďaka ktorému Manchester zvíťazil 4:3.

Jürgen Klopp
Zobraziť galériu (2)
Jürgen Klopp  (Zdroj: SITA)

Z prehry nemal radosť Jürgen Klopp, ktorému po zápasu nebolo príliš do reči. To na vlastnej koži pocítil aj redaktor nórskej televízie V Sport, ktorý robil s nemeckým trénerom rozhovor. Ten však nedopadol podľa predstáv ani jedného z nich a Klopp po sérii otázok naštvane odišiel.

Všetko spôsobila otázka novinára, ktorý sa spýtal na úpadok intenzity hry jeho mužstva v predĺžení. „Je to hlúpa otázka. Ak nás sledujete často, tak by ste sa nás zvyčajne mohli spýtať, odkiaľ berieme toľko energie. Neviem, koľko sme mali v poslednom období zápasov a koľko ich mal Manchester. Ale to je šport. Z vašej otázky som sklamaný, ale vy si myslíte, že je dobrá,“ povedal Klopp.

Na to dostal otázku, či to bolo kvôli veľa zápasom, po ktorej Klopp stratil trpezlivosť. „To si naozaj myslíte? No tak… Očividne nie ste v ideálnom stave a ja na vás nemám nervy,“ povedal tréner Liverpoolu počas toho, ako z rozhovoru odchádzal.

Viac o téme: Jürgen Klopp
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu