Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Prípravy na olympiádu vrcholia: Organizátori musia myslieť na všetko... Do Paríža poslali státisíce kondómov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

PARÍŽ – Pripravení sú naozaj na všetko. Pred blížiacimi sa olympijskými hrami v Paríži sa dolaďujú posledné detaily tohto športového sviatku. Organizátori pritom myslia naozaj na všetko a hlavným aktérom pomáhajú so všetkými ich potrebami. Do miesta dejiska tak dorazilo aj 300-tisíc kondómov, vďaka ktorým môže mať každý športovec sex až 21-krát. 

Letné olympijské hry 2024 už doslova klopú na dvere a do začiatku jedného z najväčších športových sviatkov tohto roka zostávajú 4 mesiace. Organizátori tak už v týchto dňoch majú plné ruky práce a snažia sa, aby bolo 26. júla všetko pripravené. 

Jednou z vecí, ktorú museli zabezpečiť, bolo aj to, aby mali športovci dostatok kondómov. Tých by malo byť podľa riaditeľa olympijskej dediny Laurenta Michauda k dispozícii až 300-tisíc. To znamená, že sa každému športovcovi ujde až 21 kusov.

„Je to množstvo, ktoré zabezpečí, že bude mať každý to, čo očakáva a potrebuje. Budeme mať viac ako 14 tisíc rezidentov, športovcov a ľudí z médií, ktorí prídu na toto úžasné podujatie a zažijú tu úžasnú skúsenosť. Chceme vytvoriť miesta, kde sa budú športovci cítiť pohodlne a komfortne a budú môcť debatovať a zdieľať športové hodnoty,“ povedal Michaud pre Sky News.

Prípravy na olympiádu vrcholia:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu