Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dráma počas zápasu Premier League: Organizátori museli evakuovať stovky fanúšikov!

Usporiadatelia museli počas zápasu evakuovať stovky fanúšikov Zobraziť galériu (2)
Usporiadatelia museli počas zápasu evakuovať stovky fanúšikov

BURNLEY - Stovky fanúšikov počas včerajšieho zápasu medzi Burnley a Wolves zažili poriadnu drámu. Počas prvého polčasu ich totiž museli evakuovať kvôli problémom so strechou, z ktorej podľa fanúšikov visel kus kovu, ktorý mohol spadnúť priamo medzi nich.

Včerajší zápas bol pre zverencov Vincenta Kompanyho mimoriadne dôležitý. V domácom prostredí privítalo Burnley Wolves, s ktorým muselo nutne bodovať. Zápas sa napokon skončil remízou 1:1, o ktorú sa postaral svojím gólom Jacob Bruun Larsen. Bod je však pre domácich málo a na záchranu v tejto chvíli strácajú 6 bodov.

Jacob Bruun Larsen
Zobraziť galériu (2)
Jacob Bruun Larsen  (Zdroj: SITA)

O poriadny rozruch sa však tentokrát nepostarali hráči, ale strecha štadióna Turf Moor. Z tej totiž visel kus kovu, ktorý bol pre fanúšikov na tribúne Jimmy McIlroy Stand obrovským nebezpečím. Organizátori sa preto rozhodli, že evakuujú stovky fanúšikov.

„Fanúšikovia Burnley sa momentálne presúvajú z jednej zo sekcií tribúny Jimmy McIlroy Stand kvôli obavám o bezpečnosť, ktoré sú spojené so strechou štadióna. Chceme našim fanúšikom poďakovať za spoluprácu a trpezlivosť počas tohto procesu," napísal klub. Fanúšikovia napokon zápas dopozerali v oficiálnej fanzóne.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu