Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bravo, Juventus, bravo, nezmar Lobotka: Neapol si zabezpečil víťazstvo

(Zdroj: TASR/Fabio Ferrari/LaPresse via AP)

Futbalisti Juventusu Turín zvíťazili v 31. kole talianskej Serie A nad AC Fiorentina 1:0. O ich triumfe rozhodol v 21. minúte obranca Federico Gatti.

Ukončili tým nepriaznivú sériu štyroch duelov bez víťazstva a vďaka trom bodom si poistili 3. miesto v tabuľke. Na lídra Inter Miláno strácajú 17 bodov, za druhým AC Miláno zaostávajú o 6 bodov.
      SSC Neapol sa po troch zápasoch opäť dočkal víťazstva. Na ihrisku Monzy zvíťazil 4:2. V drese hostí odohral celý zápas slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.
      Monza po prvom polčase viedla zásluhou gólu Milana Djuriča, ale zverenci trénera Francesca Calzonu po zmene strán otočili skóre v priebehu šiestich minút na 3:1 vo svoj prospech. Neapol poskočil v tabuľke na siedmu priečku, Monza je po druhej prehre za sebou jedenásta.
      Verona v základnej zostave s Ondrejom Dudom i Tomášom Suslovom prehrala doma s Janovom 1:2. V tabuľke je o bod nad pásmom zostupu na 17. mieste. Duda išiel dole z ihriska po polčase, Suslov na trávniku vydržal do 62. minúty. Cagliari zdolalo v tabuľke šiestu Atalantu Bergamo 2:1.
      Frosinone remizovalo doma s Bolognou 0:0. Domáci v uplynulých desiatich dueloch nezískali plný počet bodov ani raz a sú v pásme zostupu, Bologna je štvrtá.

Viac o téme: TalianskoJuventusFutbalFiorentina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu