Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Legenda UFC opäť lieta v problémoch: Zadržala ho polícia… Antidopingovým kontrolórom sa vyhrážal smrťou!

Jon Jones Zobraziť galériu (2)
Jon Jones (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Jeden z najlepších bojovníkov všetkých čias Jon Jones (36) sa počas kariéry preslávil okrem svojho športového umenia aj viacerými kontroverziami. Rovnako dopadla aj jeho nedávna dopingová kontrola, po ktorej ho zatkli a čaká ho súd.

Crystal Martinez a Jerom Romero prišli do domu aktuálneho kráľa ťažkej váhy UFC odobrať kontrolné vzorky. Celá návšteva však podľa nich prebiehala v nepríjemnej atmosfére a Martinez tvrdí, že jej vzal telefón a povedal im, že ľudia, ktorí vstúpia do jeho domu, skončia mŕtvi. Okrem toho sa mal vyhrážať, že ich zažaluje a že sa jej zdalo, že bol opitý. 

Jones tieto obvinenia poprel a na svojom profile na sociálnej sieti Instagram povedal, že bol síce sklamaný z ich neprofesionality, avšak podľa jeho slov sa v dome nič nestalo a rozlúčili sa v priateľskom duchu. 

Jonesa však podľa viacerých zahraničných webov zadržala polícia a v sobotu musel mužom zákona vysvetľovať, čo sa vlastne v dome stalo a rovnaká úloha ho čaká aj pred súdom. Pre známeho bojovníka však podobné problémy nie sú ničím novým, keďže problémy s políciou mal v minulosti už niekoľkokrát. 

Jon Jones
Zobraziť galériu (2)
Jon Jones  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jon Jones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu