Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nový svet v podkrovnom väzení: SkyShowtime prichádza s džentlmenom

(Zdroj: SkyShowtime)

Miniséria s Ewanom McGregorom v hlavnej role natočená podľa bestselleru Amora Towlesa bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 18. apríla 2024.

SkyShowtime dnes zverejnila oficiálny trailer k novému osemdielnemu seriálu A Gentleman in Moscow (Gentleman v Moskve), ktorý bude mať premiéru exkluzívne na platforme 18. apríla. Prvé tri epizódy budú k dispozícii hneď po jeho uvedení. A Gentleman in Moscow (Gentleman v Moskve) je adaptáciou medzinárodného knižného bestselleru Amora Towlesa. Hlavný hrdina, knieža Alexander Rostov, ktoré stvárnil držiteľ ceny Emmy Ewan McGregor (franšíza Star Wars, Halston, Trainspotting), po ruskej revolúcii zisťuje, že jeho bohatá minulosť ho stavia na zlú stranu dejín. Vyhne sa síce okamžitej poprave, ale sovietsky tribunál ho vykáže do podkrovnej izby v honosnom hoteli Metropol a hrozí mu smrťou, ak by ju opustil. V priebehu rokov sa pred dverami hotela odohrávajú niektoré z najbúrlivejších udalostí v ruskej histórii, ale Rostovove obmedzené okolnosti mu umožňujú vstup do oveľa väčšieho sveta emocionálneho objavovania. Zatiaľ čo si medzi stenami hotela buduje nový život, objavuje skutočnú hodnotu priateľstva, rodiny a lásky.

Seriál A Gentleman in Moscow (Gentleman v Moskve) produkovala Lionsgate Television v spolupráci so spoločnosťou Paramount. Ben Vanstone (All Creatures Great and Small, The Last Kingdom) je výkonným producentom a showrunnerom seriálu. Ide o prvú produkciu, ku ktorej Lionsgate pristúpila už po prvom rokovaní so spoločnosťou Toma Harpera Popcorn Storm Pictures. Harper (War and Peace, Peaky Blinders) je tiež výkonným producentom spolu s Ewanom McGregorom, Sharon Hughff (Three Pines), Panchom Mansfieldom (Queen of the South), Xavierom Marchandom (Nautilus, Mrs. Harris Goes to Paris) z Moonriver TV a Amorom Towlesom, autorom New York Times bestselleru. Držiteľ ceny BAFTA, režisér a nominant na cenu Emmy Sam Miller (Surface, I May Destroy You, Luther), režíroval niektoré epizódy a podieľal sa aj na výkonnej produkcii. Režisérkou bola aj Sarah O’Gorman (The Witcher, The Last Kingdom). Seriál distribuuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.

Viac o téme: Ewan McGregorSkyShowtime
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu