Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pre fanúšikov slovenského stand-upu: Špeciál s komikom Joeom Trendym na Voyo!

(Zdroj: Voyo)

Nakrúcanie programu je naplánované na pondelok 20. mája 2024. Fanúšikovia stand-up comedy žánru môžu byť aj tentoraz jeho súčasťou. Lístky sú už teraz dostupné v predaji.

Streamovacia služba Voyo pokračuje v prípravách samostatných Voyo Špeciálov s vynikajúcimi slovenskými stand-up komikmi. Najnovším prírastkom do knižnice obľúbených programov bude špeciál s názvom Joe Trendy: Prečo práve ja? Nakrúcanie programu je naplánované na pondelok 20. mája 2024 a fanúšikovia stand-up comedy žánru môžu byť aj tentoraz jeho súčasťou. Lístky sú už teraz dostupné v predaji. Prečo práve ja? Túto otázku kladie komik Joe Trendy sám sebe celý svoj život, pretože ten mu pripravuje situácie, ktoré si ju doslova pýtajú. Či už ide o návštevu u lekára, konverzáciu s rodinou, priateľmi, v práci alebo s manželkou Simonou, ktorá si svojím jedinečným stand-upom Donaha! z produkcie Voyo podmanila celé Slovensko. Odpovede na otázky, ktoré mu život často nechce dať, bude hľadať práve vo svojom Voyo Špeciáli.

Joe Trendy, vlastným menom Teodor First je slovenský stand-up komik, scenárista a podcaster. „Myslím si, že každý stand-up komik, ktorý to myslí vážne, má ambíciu, že raz bude mať svoju vlastnú stand-up comedy s veľkou produkciou. Ja sa teším, že Voyo popri ostatných skvelých slovenských stand-up komikoch, oslovilo práve mňa. Špeciály, ktoré mali na Voyo Simonka, Zitron a Samo Trnka sú veľmi pekne natočené, samozrejme, aj obsahovo fantastické. Dúfam, že sa aj mne podarí zaradiť medzi nich. Diváci sa môžu tešiť na môj životný príbeh, ako sa z chlapca z Oravy, čo hral na husliach a sníval o tom, že bude hrať v NBA, stal manžel a moderný otec. A popritom sa mu v živote udiali veci, pri ktorých sa musí pýtať ‚Prečo práve ja?‘,“ hovorí komik Joe Trendy.

Voyo Špeciály žánru stand-up comedy sa na Voyo tešia veľkej popularite. „Veľmi ma teší, že si predplatitelia Voyo obľúbili naše čisto slovenské Voyo Špeciály v podobe veľkých celovečerných vystúpení najobľúbenejších domácich stand-up komikov. Pokračujeme preto v ich produkcii a po Simone, Jakubovi Zitronovi Ťapákovi a Samovi Trnkovi sa tentoraz divákom a diváčkam so svojím špeciálom predstaví talentovaný Joe Trendy. Ďalšia porcia skvelej zábavy dorazí na Voyo už v priebehu tohto leta,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a Voyo. Okrem spomínaných čisto slovenských stand-upov nájdete na Voyo aj vynikajúce české stand-upy Ondřej Sokol: Celebrity, či Kozub: Bez urážky! Nakrúcanie stand-up comedy Prečo práve ja? sa bude konať už v pondelok 20. mája 2024 v Starej tržnici v Bratislave a fanúšikovia dobrej zábavy môžu byť pri tom. Pripravené sú dve predstavenia o 17.00 hod. a o 20.00 hod. Hosťami, ktorí rozhodne pobavia, budú skvelí komici Šimon Ferstl a Matej Makovický. Fanúšikovia nájdu vstupenky už teraz v predaji v sieti Ticketportal. Voyo Špeciál Joe Trendy: Prečo práve ja? prinesie Voyo počas leta tohto roka.

 

 

Viac o téme: VoyoJoe TrendyStandup
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu