Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Markíza KLASIK prichádza: Nová stanica štartuje v júli 2024 a prinesie klasiku!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

Televízna rodina skupiny Markíza sa od pondelka 15. júla 2024 rozrastie o ďalšieho člena, ktorým sa stane úplne nová stanica Markíza KLASIK.

Na slovenské obrazovky sa vrátia osvedčené televízne značky, z ktorých mnohé nadobudli doslova kultový charakter. Pripravte sa na poriadnu nádielku legendárnych seriálov a filmov, ale aj nezabudnuteľných televíznych šou, ktoré nepochybne potešia každého, kto je skutočný „klasik“. TV Markíza oslávi tento rok už 28. narodeniny a za ten čas ponúkla obrovské množstvo programov, ktoré stoja za to, aby sme si ich opäť pripomenuli. Markíza KLASIK prinesie najmä overené tituly zo zahraničnej produkcie doplnené o klasickú slovenskú a českú televíznu zábavu. Bude zameraná na cieľovú skupinu všetkých milovníkov televíznej klasiky, primárne vo veku od 35 do 64 rokov. Markiza KLASIK bude vysielať 24 hodín denne na území Slovenska prostredníctvom zmluvných distribučných partnerov. Sledovanosť novej stanice bude štandardne meraná v rámci spoločnosti PMT.

Markíza KLASIK prichádza: Nová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Skupina Markíza v súčasnosti na Slovensku prevádzkuje televízie Markíza, Doma, Dajto, Markíza KRIMI a špeciálne pre český trh je určená stanica Markíza International. Obchodne tiež zastupuje českú televíziu Nova International a prémiové športové stanice Nova Sport 3 SK, Nova Sport 4 SK a Nova Sport 5 SK. Veríme, že Markíza KLASIK sa stane skvelým novým dieťaťom v našej televíznej rodine a že bude atraktívna nielen pre divákov a diváčky po celom Slovensku, ale aj pre vás.

Markíza KLASIK prichádza: Nová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: MARKÍZAMARKÍZA KLASIKTELEVÍZIASerály
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu