Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Dobrá správa pre fanúšikov Bourneoviek: Účinkovanie potvrdila ďalšia hviezda

Matt Damon ako Jason Bourne v Agentovi bez minulosti
Matt Damon ako Jason Bourne v Agentovi bez minulosti (Zdroj: Youtube)

Americká herečka Julia Stiles sa predstaví aj v pripravovanom ďalšom filme o agentovi CIA Jasonovi Bournovi. Tridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku sa opäť objaví ako agentka CIA Nicky Parsons. V očakávanej snímke si úlohu Jasona Bourna zopakuje Matt Damon. Novinku nakrúti Paul Greengrass, ktorý režíroval filmy Bournov mýtus (2004) a Bournovo ultimátum (2007).

Séria o agentovi Jasonovi Bournovi, ktorý stratil pamäť a následne hľadal svoju identitu, odštartovala v roku 2002 snímkou s názvom Agent bez minulosti. V roku 2004 mal premiéru Bournov mýtus a o tri roky neskôr Bournovo ultimátum. Nasledoval spinoff s názvom Bourneov odkaz (2012), v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavil Jeremy Renner. V júli 2016 malo mať premiéru pokračovanie tejto snímky, v tomto termíne však pravdepodobne namiesto toho uvedú nový films Damonom. Renner v minulosti naznačil, že by mohla vzniknúť aj snímka, v ktorej by si zahral on aj Damon.


Mohlo by vás zaujímať:Mr. Bean či Matt Damon zvládli aj najznámejšie univerzity


Julia Stiles si okrem snímok Agent bez minulosti, Bournov mýtus a Bournovo ultimátum zahrala vofilmoch10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999), Nežiadaj svoj posledný tanec (2001), Úsmev Mony Lízy (2003), Princ a ja (2004), Satan prichádza (2006) či Terapia láskou (2012). Za výkon v seriáli Dexter (2006–2013) ju nominovali na Zlatý glóbus a Primetime Emmy.

Viac o téme: Matt DamonBourne SeriesJulia Stiles
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu