Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Spojenie Fantastickej štvorky a X-Menov? Spoločná snímka má však háčik

Koláž - X-Men, Fantastická štvorka
Koláž - X-Men, Fantastická štvorka (Zdroj: Marvel, telkac.sk)

Fanúšikovia a fanúšičky marvelovských komiksoviek sa možno dočkajú crossoveru Fantastickej štvorky a X-Menov. Pre Yahoo! Movies to uviedol americký filmár Bryan Singer. "Uvažujeme o tom. Bolo by to prirodzené, pretože ide o príbuzné filmy a existuje jednoduchý spôsob, ako ich prepojiť,“ prezradil 49-ročný režisér, ktorý naznačil, že v crossoveri by sa chceli pohrať s časopriestorom.

Všetko však podľa neho závisí od úspechu filmu Fantastická štvorka režiséra Josha Tranka, ktorý začnú slovenské kiná premietať 13. augusta, a jeho vlastného projektu X-Men: Apocalypse, ktorý chcú uviesť do amerických kín 27. mája 2016.


Nepresvedčili ho ani fanúšikovia: Sexi fešák si v X-Menoch nezahrá


Bryan Singer ako režisér debutoval v roku 1988 krátkometrážnou snímkou Lion's Den, v ktorej si zahral napríklad Ethan Hawke. Známy je aj vďaka filmom Podozriví (1995), Superman sa vracia (2006), Valkýra (2008) alebo Jack, zabijak obrov (2013). Bol taktiež jedným z výkonných producentov seriálu Dr. House (2004 - 2012), pričom dve epizódy aj režíroval. Na konte má aj snímky X-Men (2000), X-Men 2 (2003) a X-Men: Budúca minulosť (2014).

Viac o téme: Fantastická štvorkaX-Meni
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu