Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Exkluzívne: Prvý slovenský plagát novej sci-fi snímky od režiséra Lucy je tu!

Záber z filmu Valerián a mesto tisícich planét Zobraziť galériu (4)
Záber z filmu Valerián a mesto tisícich planét (Zdroj: Magic Box Slovakia)

Po úspešnej snímke menom Lucy získal režisér Luc Besson nemalú čiastku na natočenie ďalšieho ambiciózneho projektu s názvom Valerián a mesto tisícich planét, ktorého sa dočkáme na budúci rok. Zatiaľ však pre vás máme exkluzívny slovenský plagát k filmu.

Nová snímka režiséra Luca Bessona bude vychádzať priamo zkomiksovej predlohy legendárneho francúzskeho komiksu (Valérian et Laureline), ktorý prvýkrát vyšiel vroku 1967. Sci-fi odvoch vesmírnych agentoch položilo základy európskej komiksovej tradície. Komiks sa stal inšpiráciou aj pri tvorbe Hviezdnych vojen či Avatara asamotný Besson na ňom vyrastal.

Záber z filmu Valerián
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Magic Box Slovakia)

Keď jeden diel skutočne nestačí: Pozrite si najlepšie filmové trilógie!

Ide opríbeh špeciálnych vládnych agentov , ktorý majú udržiavať poriadok vcelom vesmíre. Na rozkaz veliteľa sa vydávajú do medzigalaktického mesta Alfa, ktorého obyvatelia spojili svoje schopnosti aj technológie pre spoločné dobro. Samozrejme, na hlavných hrdinov tam budú čakať aj nejaké zlé sily, sktorými sa budú musieť popasovať. Mimochodom vsnímke budeme mať možnosť vidieť až dvesto druhov mimozemšťanov!

Záber z filmu Valerián
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Magic Box Slovakia)

Záber z filmu Valerián
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Magic Box Slovakia)

Niekoľko ešte nedokončených scén mali možnosť vidieť diváci na tohtoročnom Comic-Cone, kam ich prišiel predstaviť režisér Besson ahlavní predstavitelia Dane DeHaan aCara Delevingne. Vsnímke sa okrem nich objaví aj Clive Owen, Ethan Hawke, Rihanna, John Goodman, Rutger Hauer či Herbie Hancock. Film bude mať premiéru vjúli na budúci rok atakto vyzerá plagát knemu.

Viac o téme: Valerián a mesto tisícich planét
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu