Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zemetrasenie v DC: Pokračovanie Wonder Woman ZRUŠENÉ... Obávať sa môžu aj ďalšie filmy!

Pokračovanie Wonder Woman je zrušené. Zobraziť galériu (2)
Pokračovanie Wonder Woman je zrušené. (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Fanúšikovia DC sveta sa tešili na pokračovanie obľúbenej hrdinky Wonder Woman. Premiéra tretej časti bola avizovaná na budúci rok. No teraz prišla obrovská rana - univerzum DC sa totiž otriasa v základoch a chystajú sa veľké zmeny. Prvou je zrušenie spomínaného filmu s Gal Gadot. A obávať sa môžu aj ďalšie!

DC univerzum hlási obrovské zmeny! Po tom, čo film s Dwaynom "The Rock" Johnsonom, Black Adam, zaznamenal 100 miliónovú stratu, spoločnosť sa snaží ušetriť všade, kde sa to len dá. pre fanúšikov Wonder Woman si tak pripravila obrovské sklamanie.

Warner Bros. totiž oznámilo, že jej tretie pokračovanie, ktoré malo uzrieť svetlo sveta budúci rok, je zrušené. Ešte v pondelok sa pritom Gal Gadot, ktorá stvárňuje hlavnú postavu, podelila s fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram, že sa nevie dočkať ďalšej časti. 

 

 

Istú budúcnosť však v CD vesmíre aktuálne nemá žiaden film. Ako informuje portál variety.com, dôvodom je nastavenie nového smeru a reštartu celého univerza, ktorý má aktuálne na svedomí režisér James Gunn a filmový producent Peter Safran. Dvojica by v priebehu budúceho týždňa mala predostrieť jasnú predstavu pokračovania značky. 

Otázna je vraj v tomto momente aj výroba titulu Man of Steel 2. Hoci DC avizoval veľkolepý návrat Henryho Cavilla v úlohe Supermana, aktuálne vraj vôbec nie je isté, či sa natáčanie reálne uskutoční. O tomto kroku sa má v týchto chvíľach diskutovať. 

Hollywoodreporter.com naopak informuje, že hviezdou novej éry DC filmov by sa mohol stať Jason Momoa. Nie však v úlohe Aquamana, ale ako nový anti-hrdina Lobo. 

Zemetrasenie v DC: Pokračovanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Viac o téme: DCWonder WomanBlack Adam
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu