Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fenomén, ktorý Slováci zbožňovali, opäť ožil: TOTO musíte vidieť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Čo ti dáva?! Aj takáto hláška na vás čaká, ak si pôjdete do kina vychutnať nový animovaný film Ninja korytnačky: Mutantský chaos. Okrem zaujímavého príbehu a obľúbených hrdinov na vás čaká aj hlas niekoho, kto bol svojho času na Slovensku poriadny fenomén... Reč je o Rytmausovi!

Keby neprišli do kontaktu so záhadným zeleným slizom, boli by z nich obyčajné korytnačky z kanalizácie. Keby sa nestretli so zmutovaným potkanom Splinterom, nestali by sa z nich majstri bojových umení a menovci legendárnych renesančných umelcov Donatella (Donnie), Michelangela (Micky), Leonarda (Leo) a Rafaela (Raf). Ale inak sú to úplne normálni tínedžeri, ktorí milujú dobrodružstvo a neznášajú nudu.

Nový akčný animák Ninja korytnačky: Mutantský chaos prináša do kín distribučná spoločnosť CinemArt Sk už od dnes, 3. augusta.

Nielen milovníci legendárnych Ninja korytnačiek si v slovenských kinách prídu teraz na svoje. Určitá generácia si vďaka tomuto animáku zaspomína na svoje detstvo a mládež či deti, ktoré ich až tak nepoznajú, budú mať nových hrdinov. 

Ako sme vás na Telkáči informovali, korytnačkám prepožičali svoje hlasy obľubení slovenskí herci - Oliver Oswald, Martin Klinčúch, Lukáš Pišta, či Marek Suchitra.

V príbehu však vystupujú aj iní mutanti. Pozornosť si zaslúži hlavne Superfly, ktorého nadaboval Rytmaus. Toho vytvoril a je jeho hlasom Jakub Kroner. 

 

 

Viac o téme: Ninja korytnačky: Mutantský chaos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu