Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Sexi Xena bude mať 55 rokov: FOTO Z princeznej bojovníčky sa stala TUCTOVÁ PANI v rokoch!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Anchor Bay Entertainment)

LOS ANGELES - Uplynulo už neuveriteľných 27 rokov, odkedy sa na obrazovky dostal seriál, ktorý je dodnes považovaný za kultový. Reč je o Xene - princeznej bojovníčke, ktorá svojho času pobláznila doslova celý svet, a to aj vďaka jej sexi predstaviteľke, herečke Lucy Lawless...

Seriál Xena je inšpirovaný mytológiou z celého sveta. V jednotlivých epizódach sme stretávali skutočné historické osobnosti, ale aj bájne stvorenia ako kentaurov, amazonky či medúzu. Xena sa sa vyrábala do roku 2002, dokopy mala šesť sérií, konkrétne išlo o 134 epizód. Seriál sa nakrúcal na obľúbenom mieste svetových filmárov -  čarovnom Novom Zélande.

Sexi Xena bude mať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Anchor Bay Entertainment)

Hercules, Xena
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Universal Studios)

Na rozdiel od mnohých veľkých hviezd vtedajších seriálov, 3-násobná mamička Lucy Lawles neupadla do zabudnutia. Na konte má mnoho ďalších úloh nielen vo filmoch, ale aj v úspešných seriáloch, za zmienku stoja napríklad Agenti Shield či populárny Spartakus, kde sa aj napriek vyššiemu veku nehanbila odhaliť a ukázať v "Evinom rúchu".

Aktuálne však už Lucy ťahá na 55-rokov no a zub času neušetril ani ju. Napriek tomu, že na televíznych obrazovkách či červenom koberci stále žiari, v súkromí vyzerá ako bežná žena po 50-ke a sexi Xenu by ste v nej už len tak ľahko nenašli. Jedno jej ale aj tak treba uznať - starne s gráciou! 

Sexi Xena bude mať
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.L)

Viac o téme: XenaLucy Lawless
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu