Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Milostné "KOLEČKO" scenáristu seriálu Iveta: Ohrdnutá milenka prvýkrát PREHOVORILA... Už nechce DEBILA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram A.V./Profimedia)

PRAHA - Vzťahy scenáristu jojkárskeho seriálu Iveta, Petra Kolečka, v posledných mesiacoch zapĺňali stránky českých aj slovenských médií. Súčasne totiž randil s dvomi ženami. Obe sú verejne známe - jedna je Miss Českej republiky 2009 Aneta Vignerová (35) a druhá úspešná česká herečka Denisa Nesvačilová (37). Viac ako pol roka fungovali v milostnom trojuholníku... Až kým ho koncom marca Kolečko definitívne nepresekol. Ohrdnutá milenka prvýkrát prehovorila až teraz!

Známy český scenárista Petr Kolečko je azda jedným z najžiadanejším mužom českého šoubiznisu. Viac ako pol roka totiž žil striedavo a súčasne s dvomi ženami a hoci ich navzájom verejne podvádzal, stále sa oňho "bili". Milostný trojuholník filmár vyriešil až koncom marca tohto roka, kedy sa na sociálnych sieťach pochválil, že sa oženil s jednou zo svojich žien. 

Áno povedal Anete Vignerovej, s ktorou má syna, hoci ešte chvíľu predtým plánoval svadbu s Denisou Nesvačilovou. Niet preto divu, že herečku správa o ženbe jej priateľa šokovala. Dozvedela sa ju z médií a dlho sa k nej nedokázala vyjadriť. Urobila tak až teraz, o 3 mesiace neskôr. Českému Blesku porozprávala, ako zradu vstrebala a čo jej pri tom pomohlo.

FOTO: Denisa Nesvačilová a Petr Kolečko, keď tvorili šťastný pár

Milostné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

 „Neflákať sa doma a jednoducho niečo robiť. Mať sa rada, a tie veci čo najrýchlejšie prijať a nepitvať sa v nich. A povedať si, že sa to stalo asi z nejakého dôvodu. Na to ja dosť verím a hrozne sa mi uľavilo vo chvíli, keď som rýchlo pochopila - myslím rýchlo na to, že to mohlo trvať aj roky - že sa to nestalo mne, ale stalo sa to pre mňa,“ vyjadrila sa Denisa s tým, že to odporúča aj iným ženám.

Aktuálne vraj iného muža nehľadá, hoci na nich nezanevrela. „Dám si čas, aby ten už, ktorý príde, nebol potrestaný za to, čo urobil niekto iný. V každej rozprávke je čiernokňažník a potom princ,“ pokračuje Nesvačilová. Tej ľudia opakujú, že zradu od Kolečka mohla čakať, keď si začala so zadaným. Sama však tvrdí, že on vo vzťahu nebol, bol rozídený. 

„Láska nie je hriech a skalpovať niekoho za to, že sa skrátka zamiloval do niekoho, kto klame, za toto by nemal byť človek lynčovaný,“ myslí si herečka a dodáva: „Ktorej z nás sa nestalo, že sa zamilovala do nejakého grázla, do nich sa zamiluje ľahko. Dobrí chlapci dievčatá nebavia, pokiaľ nestretnete debila, a potom vás dobrí chlapci začnú fakt baviť.“ Vo výbere nového partnera má tak po tejto skúsenosti jasno - hlavne nech to nie je debil!

FOTO: Petr Kolečko sa napokon oženil s matkou svojho syna, modelkou Anetou Vignerovou

Milostné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Aneta VignerováPetr KolečkoDenisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu