Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Scenárista jojkárskej Ivety neprestáva ŠOKOVAŤ: Svadbu plánoval s jednou, OŽENIL SA s druhou!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram A.V./Profimedia)

PRAHA - O milostnom trojuholníku scenáristu jojkárskej Ivety, Petra Kolečka (39), sa už popísalo mnoho. Filmár tvoril pár s modelkou Anetou Vignerovou (35), no zároveň aj s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). V tom, s kým to myslí naozaj vážne, zrejme nemal jasno ani on sám. Svedčí o tom aj aktuálna situácia - minulý týždeň sa totiž prevalilo, že sa náhle oženil s Anetou... Pôvodne však plánoval svadbu s Denisou. Mali dokonca stanovený dátum a rozposlané pozvánky!

O turbulentnom vzťahu scenáristu jojkárskej Ivety sme už na Telkáči informovali. V auguste minulého roka sa totiž prevalila jeho nevera. Svoju dlhoročnú partnerku a matku svojho syna, Miss ČR 2009 Anetu Vignerovú, podvádzal so známou herečkou Denisou Nesvačilovou. No ani po prevalení nevery sa "milostný trojuholník" nevyriešil. 

FOTO: Petr Kolečko má s Miss ČR 2009 Anetou Vignerovou syna

Scenárista jojkárskej Ivety neprestáva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.V.)

A hoci koncom roka to vyzeralo tak, že sa nadobro vrátil k svojej ex, začiatkom roka sa už hovorilo o svadbe s herečkou. Na Telkáči sme vtedy informovali, že dvojica vo veľkom plánuje svoj veľký deň a dokonca majú stanovený aj termín. O to väčším šokom bolo, keď sa minulý týždeň prevalilo, že si nečakane zobral svoju bývalú. 

V šoku sú aj kolegovia z hereckej brandže, doma majú totiž pozvánky na svadbu Kolečka s Denisou Nesvačilovou. „Svadba s Denisou mala prebehnúť, mali už aj dátum. Plánovali ju na 27. mája a kolegovia mali dostať už aj pozvánky, vedelo o tom viac ľudí,“ povedal českému Expresu zdroj z herečkinho okolia. Tá vraj aj na natáčaní rozprávala, ako už ich veľký deň plánuje. 

FOTO: Minulý týždeň sa prevalilo, že Petr Kolečko a Aneta Vignerová sa vzali

Scenárista jojkárskej Ivety neprestáva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.V.)

Niet preto divu, že to pre Denisu musel byť obrovský šok, keď sa z médií dozvedela, že si jej budúci ženích tajne vzal inú. Dvojica mala mať pritom ešte väčšie plány. „Dokonca spolu s Denisou plánovali kúpiť nehnuteľnosť v zahraničí, že by mali druhý domov pri mori,“ prezradil zdroj webu Super.cz. No ani po svadbe sa toho vraj veľa nezmenilo. 

„Petr je do Denisy stále zabuchnutý. Vypisuje jej aj po svadbe. Kamarátom hovoril, že si vezme Denisu, aby ju očistil od tej hanby. Že si potom vezme Anetu, nečakal nikto. Úplne stratil kontakt s realitou, je mu jedno, čo sa kde píše, proste si vzal Anetu, ako keby šiel do obchodu pre žemle,“ povedala Expresu istá herečka. Je otázkou, či týmto najznámejší český milostný trojuholník skončil. To ukáže až čas. 

FOTO: Herečka Denisa Nesvačilová sa o svadbe svojho budúceho ženícha Petra Kolečka a jeho bývalej dozvedela z médií

Scenárista jojkárskej Ivety neprestáva
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Aneta VignerováPetr KolečkoDenisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu