Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Herečka (†60), ktorá obvinila Gérarda Derpardieua zo sexuálneho násilia, spáchala SAMOVRAŽDU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Pixabay)

PARÍŽ - Francúzke médiá priniesli šokujúce správy! Herečka Emmanuelle Debever, ktorá v minulosti obvinila hviezdneho Gérarda Derpardieua zo sexuálneho násilia, si siahla na život. 60-ročná umelkyňa tak urobila v deň, keď bol v televízii odvysielaný dokument o tomto hercovi.

Len nedávno sme vás informovali, že francúzska televízia France 2 odvysielala reportáž, ktorá mnohým vyrazila dych. Išlo o zábery z roku 2018, keď hviezdny herec Gérard Depardieu navštívil Severnú Kóreu, kde trúsil jednu oplzlú poznámku za druhou. 

Presne v ten istý deň, t. j. 7. decembra spáchala samovraždu herečka Emmanuelle Debever, ktorá o sebe hovorila ako o jednej z obetí slávneho herca. Správy o tragédii priniesli francúzske noviny Liberation.

Emmanuelle Debever bola svojho času nádejnou hereckou hviezdou. V roku 1982 účinkovala vo filme Danton po boku slávneho Gérarda Depardieua. Neskôr sa však stiahla do úzadia. V roku 2019 ho obvinila zo sexuálneho násilia a zaradila sa medzi viacero jeho obetí. 

Emmanuelle Debever
Zobraziť galériu (2)
Emmanuelle Debever  (Zdroj: Gaumont / MIDO Film)

Depardieu všetky obvinenia popiera. V októbri denník Le Figaro zverejnil jeho otvorený list, v ktorom napríklad uviedol, že sa už nemôže len tak prizerať tomu, čo o sebe počúva a číta niekoľko uplynulých mesiacov.

Viac o téme: Gerard Depardieu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu