Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Paparazzi FOTO slávneho herca vás šokujú: Zo sexi elegána... Och, aký je zanedbaný!

Chris Pine Zobraziť galériu (4)
Chris Pine (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako by to bol úplne iný človek! Chris Pine (43) je meno, ktoré by mnohí jedinci zaradili medzi tých najväčších fešákov šoubiznisu. Nečudo, slávny herec má totiž brutálnu charizmu. Avšak pohľad na aktuálne zábery bulvárnych fotografov vás zrejme šokuje...

Je samozrejmé, že aj hollywoodske hviezdy v súkromí volia pohodlné outfity a nechodia ulicami vyobliekaní tak, ako na červený koberec. Avšak človek niekedy pri pohľade na to, čo si niektorí jedinci oblečú len nechápavo krúti hlavou. 

Najnovšie fotky herca menom Chris Pine budú pre viaceré fanúšičky zrejme sklamaním. Paparazzom sa ho nedávno podarilo nafotiť, keď si odbehol na kávu. Outfitom veru neohúril a veru, ani zanedbaným zovňajškom. Na tvári mal šedivé strnisko, ktoré mu výrazne pridáva na veku a maskoval sa šiltovkou. 

Chris Pine
Zobraziť galériu (4)
Chris Pine  (Zdroj: profimedia.sk)

Chris Pine má na konte účinkovanie vo viacerých známych počinoch. Spomenúť možno filmy Star Trek, či Denník princeznej 2: Kráľovská svadba alebo Wonder Woman. Herec sa môže pochváliť aj románikmi s krásnymi ženami. Spájaný bol napríklad so Zoë Kravitz, Oliviou Munn, či Annabelle Wallis a inými atraktívnymi modelkami. Či momentálne má po svojom boku niekoho, nevedno. Svoje súkromie si prísne stráži. 

Paparazzi FOTO slávneho herca
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu