Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

V známej komédii ohúrila všetkých: Dnes má 70 a v plavkách vyzerá BOŽSKY!

Christie Brinkley Zobraziť galériu (2)
Christie Brinkley (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Vek je len číslo! A v prípade niektorých žien o tom niet pochýb. Príkladom môže byť bývalá modelka a herečka Christie Brinkley. Tá v uplynulých dňoch oslávila 70. narodeniny, čo však pri pohľade na ňu znie priam neuveriteľne.

Písal sa rok 1983, keď mala svoju premiéru komédia s názvom Bláznivá dovolenka. Svojského tatka Griswolda v nej zvádzala a pobláznila krásna Christie Brinley. Tá už v tom čase zbierala jednu modelingovú skúsenosť za druhou a patrila medzi tie najväčšie sexice v šoubiznise. 

Christie Brinkley
Zobraziť galériu (2)
Christie Brinkley  (Zdroj: Warner Bros.)

A hoci sú pribúdajúce roky v prípade niektorých jedincov nemilosrdné, táto blodínka si z nich nemusí robiť zbytočné vrásky. Treba ale dodať, že Christie vždy dbala o to, aby mala tip-top figúru. V jej prípade boli zdravá strava a pravidelný pohyb priam samozrejmosťou. 

Odmenou sú jej krivky, ktoré herečka môže smelo vystaviť na obdiv v plavkách aj v súčasnosti. Brinkley oslávila v týchto dňoch svoje 70. narodeniny v kruhu svojich najbližších, na luxusnej dovolenke. A treba dodať, že v červených plavkách vyzerala famózne!

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Christie Brinkley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu