Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

U českej herečky chodil Ježiško až TERAZ: Vianoce 15. februára... Kvôli obrovskej CHYBE!

(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Česká herečka Mahulena Bočanová (56) chcela uplynulé vianočné sviatky po rokoch stráviť inak. S rodinou preto odletela na Kanárske ostrovy, kde si užili teplo, pláž a oddych. To sa však nestretlo s porozumením u jej 22-ročnej dcéry Márinky, ktorá sa po návrate domov stále pýtala na Ježiška... Známa Češka preto musela situáciu napraviť - Vianoce 15. februára!

O svojej obrovskej chybe Bočanová napísala na sociálnej sieti Instagram. Herečka si myslela, že túto zimu skrátka Vianoce neoslávia - s rodinou sa vybrala na dovolenku na Kanárske ostrovy, kde si síce dopriali relax, horúce slnko a pláž, ale chýbal stromček a darčeky. To sa však nepozdávalo jej 22-ročnej dcére Marine. 

„Skrátka a dobre, u Mari v hlavičke vôbec Vianoce neprebehli a nonstop sa po návrate pýtala, kedy už priletí ten Ježiško. A tisíckrát denne. Do toho začala tá príšerná chumelica a Mari vie, že Ježiško chodí, keď sneží. Nič mi nehralo do noty,“ vyjadrila sa Bočanová. Jej dcérka je totiž autistka a sviatky vníma ešte ako dieťa. 

„Skrátka Vianoce sa oklamať nedajú. Najmä keď žijete s autistom. Pre Mari je potrebná rodina, kapor, výzdoba, varenie, pečenie, rozprávky, čakanie na tmu a na zvonček,“ vysvetlila herečka. Vianoce sa preto rozhodla svojej dcére nahradiť a keďže sa rodina nevedela stretnúť skôr, náhradný Štedrý večer pripadol až na 15. februára. 

„Prvý voľný termín, kedy môže celá rodina, je 15. 2. A tak ja pečiem koláče, 14. 2. ozdobíme strom a urobím polievku, susedka šalát a jedna dobrá duša mi 13. 2. do divadla privezie dva kapre a ikry a mliečie. Darčeky už som zabalila. A 15. 2. pôjde v televízii na slučku Anděl Páně a pôjdeme si Ježiška aj so susedmi, ako sa patrí, celá família. A už nikdy na Vianoce nepoletíme k moru,“ zaprisahala sa Bočanová. 

Viac o téme: Mahulena Bočanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu