Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jiří Krampol OPÄŤ v nemocnici: Nešťastný pád a ÚRAZ chrbtice... Bude trvať dlho, kým to rozchodí!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ČT)

PRAHA - Jiřího Krampola (85) v poslednom období zdravie veľmi neposlúcha a viac ako doma, trávi dni v nemocnici. Je tam aj teraz... Dôvodom je nešťastný pád u seba doma, pri ktorom si zranil chrbticu. Bude trvať dlho, kým to opäť rozchodí!

Jiří Krampol trávi posledné mesiace viac v nemocnici, ako doma. Zdravie mú robí starosti, dokonca sa vraj vyjadril, že chce zomrieť. Bolo to v decembri, keď celý opuchol a 3 dni nejedol. „Nemôžem s ním byť celú noc a byť v strachu. Vždy som ho poslal do Nemocnice Na Františku, ale teraz je opuchnutý, je mu zle, sťažuje sa, že chce zomrieť,“ vyjadril sa vtedy jeho kamarát.

Jiří Krampol OPÄŤ v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Prima)

No a už to vyzeralo, že je na tom herec lepšie, opäť začal chodiť... No a opäť je v nemocnici. Ako informuje Blesk.cz, Krampol doma dvakrát škaredo spadol a narazil si kostrč. S bolesťami ho tak previezli do nemocnice, kde si poleží niekoľko týždňov. „Začal som chodiť a poranil som si chrbticu,“ vyjadril sa herec. 

Upozornil tiež na to, že hoci v ten večer bol s kamarátmi, ktorí obchodujú s vínom, alkohol v jeho zranení nehral žiadnu úlohu. On totiž celý čas popíjal čaj a limonádu. „Teraz bude asi trvať veľmi dlho, než sa to opäť rozchodí,“ dodal  Krampol. Prajeme skoré zotavenie!

Jiří Krampol OPÄŤ v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu