Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa Češka o PEKLE na pľaci: Tlačili ju do milostných scén… Krik a vyhrážky, že jej ZNIČIA KARIÉRU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Milostné scény vo filme či seriáli sú vždy citlivou témou. Nikomu sa podobné obrazy nestvárňujú jednoducho. Výnimkou nebola ani česká herečka Denisa Nesvačilová (32). Napriek tomu sa pri natáčaní stretla s obrovským tlakom a krikom. Producent chcel, aby išla za svoje hranice. Vyhrážal sa jej zničením kariéry!

Denisa Nesvačilová sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala predovšetkým svojím turbulentným vzťahom so scenáristom jojkárskej Ivety Petrom Kolečkom. Herečka už hovorila o svadbe a dvojica bola tesne pred odchodom na dovolenku, keď sa prevalilo, že si filmár v úplnej tichosti zobral svoju ex Anetu Vignerovú. Denisa sa to dozvedela z médií. 

Toto sa udialo presne pred rokom a ohrdnutá milenka je z toho najhoršieho vonku. Aktuálne si však pre eXtra.cz zaspomínala na iné náročné chvíle vo svojom živote. Zažila ich na istom natáčaní, kde mala so svojím kolegom stvárniť milostné scény. „Zažila som počas natáčania hneď niekoľkokrát, že sa prekračovali predom dohodnuté hranice toho, ako niektoré scény budú vyzerať,“ opísala Denisa. 

Režiséri ju tlačili do toho, aby splnila ich predstavy, hoci jej to bolo proti srsti. „Bola som veľmi mladá a nevedela som, ako na tie veci reagovať. Tak som koľkokrát natáčala za hranicou toho, čo som chcela alebo mi bolo príjemné... To prostredie a tie milostné scény sú v tom filme vždy citlivá záležitosť,“ prezradila otvorene. 

A potom šokovala opisovaním toho, čo pri natáčaní zažila. „Ono sa tam na vás potom tak rôzne kričí, rôzne vám hovoria, že vás preobsadia a keď sa oháňate zmluvou, tak vám hovoria, ako vám zničia kariéru. To teraz zdravím jedného pána producenta, ten si to asi bude pamätať,“ dodala Denisa s tým, že dnes by už za svoje hranice nikdy nešla. 

Známa Češka o PEKLE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Denisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu