Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šou Pečie celé Slovensko pred bránami semifinále: Posledný z kola von… Myslel si, že vypadne už dávno!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Už budúci týždeň prebehne semifinále šou Pečie celé Slovensko. Do tohto kola sú však len 4 vstupenky a súťažiacich bolo 5. Jeden tak musel z kola von. O tom, ktorý z nich to bude, rozhodovali náročné úlohy. Monodezert so zrkadlovou polevou, koláčiky šťastia a 3D torta v tvare jedla sa stali osudným poslednému chlapovi v projekte!

Štvrťfinále šou Pečie celé Slovensko je za nami a pred bránami semifinále skončil posledný muž v hre - východniar Ďoďo. V projekte tak skončili už iba ženy - Lucka, Janka, Anči a Tánička. 

„Ja som si nikdy nemyslel, že budem niekedy v takejto šou. Od každého z vás som sa niečo naučil. Bolo mi s vami super,“ zahlásil krátko po vyhlásení výsledkov vypadnutý súťažiaci. 

Šou Pečie celé Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

„Naozaj sme sa zomkli, a keď sme sa zomkli, tak to išlo ľahšie. Tak aj vy štyri teraz sa zomknite, s úsmevom na tvári, aj keď bude zle, aj keď sa vám niečo nepodarí,“ odkázal svojim súperkám. 

„Môj pobyt v súťaži bol ako na sínusoide, ja som si myslel každé druhé kolo vypnem. A to, že vypadnem až v deviatom kole som asi zďaleka nečakal. Som na seba hrdý, nie som cukrár, ktorý pečie na objednávky, pečiem sám pre seba, pre radosť,“ dodal Ďoďo.

Šou Pečie celé Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: RTVSPečie celé Slovensko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu