Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Myrec na Farme SKONČIL ale... Po doliečení mieri do ĎALŠEJ REALITY ŠOU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami prišla markizácka Farma o jedného z najsilnejších hráčov, ktorého väčšina divákov pokladala za najväčšieho favorita na víťazstvo. Kvôli nešťastnému skoku a následnému pádu však skončil v rukách lekárov, no a teraz...

Myrec sa o možnosť získať rozprávkovú výhru pripravil v podstate sám. Z plošiny na schodisku sa pokúsil preskočiť na strom, no namiesto toho, aby sa zachytil, spadol. Úraz bol taký nešťastný, že jeho ruka zostala v desivom a neprirodzenom uhle. Jeho spoluhráčom, ktorí okamžite privolali záchranárov, už bolo jasné, že jeho končatina bude zlomená. 

Myrec na Farme SKONČIL
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A tak aj bolo. Miroslav sa z nemocnice vrátil z neúprosným verdiktom lekárov - dvojitá zlomenina zápästia. Farmu tak musel definitívne opustiť. Najnovšie bol tento vypadnutý hráč hosťom markizáckej Farmy X-tra a vyzerá to tak, že jeho zdravotný stav sa zlepšil.

Keďže šou je predtočená o niekoľko týždňov, Myrec má už sadru dole a prezradil, že momentálne rehabilituje. A to ani zďaleka nie je jedinou novinkou v jeho živote! Tmavovlasý fešák otvorene povedal, že šťastie plánuje skúsiť v inej súťaži. Po odchode z Farmy sa vraj okamžite prihlásil do novej série šou Survivor. Čo myslíte, má šancu na výhru?  

Myrec na Farme SKONČIL
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaMiroslav MimochodekMyrec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu