Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Na Farme to opäť VRIE: Odporná ŠIKANA kvôli POSTAVE!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Na Farme opäť panuje dusná atmosféra. Respektíve - ešte stále. Aj keď je generácia najstarších farmárov tou najúspešnejšou a najšikovnejšou, rozkladajú sa zvnútra. Len nedávno prišli o jednoznačne najlepšieho hráča, ktorým bol Myrec. Ten musel svoje pôsobenie v šou ukončiť, keďže si po nešťastnom páde zlomil ruku. A zdá sa, že generácia X pomaly ale isto prichádza aj o Ďalšiu členku - Luciu.

Temperamentná tmavovláska sa s tým nebabre, no a už vôbec sa nebojí ísť proti prúdu. Už niekoľkokrát otvorene vystúpila proti vlastnej skupine a netají sa tým, že oveľa bližšie má k príslušníkom ostatných generácií. Najviac v ústach ju majú Roman a Mirka, pričom s pracovitou blondínkou už mali aj jeden otvorený a poriadne vulgárny konflikt. 

Na Farme to opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na Farme to opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a Mirka s Romanom si na adresu Lucie opäť neodpustili niekoľko poriadne nepríjemných vyjadrení. Tentokrát to ale prehnali. Dvojica totiž vôbec neriešila vzájomné antipatie, stratégiu, vzťahy či dianie na statku. Spoločne sa pustili do Luciinho výzoru. 

Na Farme to opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na Farme to opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Lucia totiž pracuje ako fitnestrénerka a na svojom konte má nejeden športový úspech, v minulosti sa jej podarilo presadiť i na svetových súťažiach. To sa však jej spoluhráčom akosi nezdá. Do hlavy im nejde to, že je ich súperka na statku vôbec necvičí, jej zadok okomentovali ako "ochabnutý" a veľkej kritike sa nevyhli ani ďalšie časti jej tela, vrátane poprsia, ktoré prirovnali k... 

Ak vás zaujíma, ako si Roman a Mirka Luciu podali, pustitte si video nižšie. Fuj, tak toto je naozaj nechutné! 

Viac o téme: LuciaRomanMirkaFarma 15
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu