Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Za Azrou prišiel BÝVALÝ FRAJER: Denis sa vytratil… Mirka s Luciou to okamžite VYUŽILI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATILAVA - Na Farme dnes bude opäť poriadne dusno! No a zrejme sa už nik nebude čudovať tomu, že sa vypätou atmosférou budú opäť stáť Mirka a Lucia, ktoré majú v poslednom období pocit, že vlastnia akýsi patent na neochvejnú pravdu a spravodlivosť. Všetko ale začne tým, že na statok príde dnes už bývalý priateľ Azry. A veru... Nebude to práve najpríjemnejšie stretnutie!

Azra sa počas dňa nechá počuť, že intuícia jej hovorí, že ju dnes čaká návšteva. A je presvedčená o tom, že na Farme sa objaví jej bývalý priateľ Emil. Nuž, napokon sa ukáže, že ju pocity neklamali. V diaľke uvidí prichádzať svoju najlepšiu kamarátku a po jej boku bude kráčať práve Emil. 

Za Azrou prišiel BÝVALÝ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Denis sa ale s návštevou neprivíta. Azre totiž sľúbil, že ak jej bývalý frajer príde, on sa stiahne do ústrania a pôjde pásť ovce, aby sa vyhli trápnej situácii. Tak aj urobil. Aj napriek tomu bolo Emilovi hneď jasné, že všetko nie je v poriadku, keďže Azra sa najprv hodí okolo krku svojej priateľke. Azre vysvetlil, že na ňu vonku stále čaká, no ona situáciu tak úplne nezvládla.

Emilovi síce naznačila, že sa niečo zmenilo a to, že spolu vonku budú, nie je také isté, o blízkom vzťahu s Denisom mu ale pomlčala. A to z jednoduchého dôvodu. Túto súkromnú debatu nechcela viesť pred množstvom kamier a mala v úmysle povedať si to po návrate domov, keďže ide len o pár dní navyše. 

Za Azrou prišiel BÝVALÝ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Prítomnosť Emila ale okamžite využili Lucia a Mirka. Tie dokonca proti Azre namotali aj Emu a spoločne sa do nej pustili. Mirka s Luciou začali Emila ospevovať a neustále opakovali, že nechápu, čo vidí na Denisovi. "Henten pán" by jej vraj nikdy kyticu nepriniesol a Emil (ktorého poznali "až" pol hodinu) je vraj oveľa lepší, krajší, sympatickejší a pokorný.

Za Azrou prišiel BÝVALÝ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Paradoxom je, že kým si Lucia nevykonštruovala konflikt s Denisom, proti ich vzťahu nič nemala. Práve naopak, keďže Denis bol ešte donedávna dokonca jej najbližším priateľom na statku. Za necelý týždeň ale názor diametrálne zmenila a romániku Azry a Denisa príliš nepraje. Mladú tmavovlásku dokonca otvorene odsúdila a zrazu sa o nej vyjadrila, že sa správa "ako cundra" a najnovšie je názoru, že Azra sa môže hanbiť. 

Azru si ale napokon ostro zastal samotný Denis, ktorý dievčatám od srdca povedal to, čo si myslí. Ako to vyzeralo si môžete pozrieť vo videu nižšie. 

Viac o téme: LuciaEmilMirkaDenisFarma 15Azra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu