Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nathan zo Survivor chce ísť opäť do ringu: Prehra ho stále žerie... Súperiť chce so ZNÁMYM MUŽOM!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Za nami je už piaty večer populárnej Fight Night Challenge, kde opäť nebola núdza o mimoriadne zaujímavé zápasy. Do ringu sa postavili profesionálni športovci, no aj osobnosti zo slovenského šoubiznisu. Ešte v máji tam stál aj Nathan Dzaba, ktorý je širšej verejnosti známy najmú vďaka televíznym reality šou. Tentokrát sa večer zúčastnil ako hosť, no v rozhovore nám prezradil, že s MMA určite neskončil. Práve naopak!

Počas mája sa Nathan v ringu postavil proti bývalému farmárovi Šimonovi Koleňovi. Tento zápas však pre Nathana neskončil vytúženou výhrou. A prezradil nám, že sa s tým nezmieril až doteraz. Skóre si preto plánuje vylepšiť a rád by absolvoval ďalší zápas. „Určite áno. V hlave to mám. Pretože ma to žerie. Ja som súťaživý typ a keď prehrám... Neviem s tým proste spávať," povedal nám.

Nathan zo Survivor chce ísť opäť do ringu: Prehra ho stále žerie... Súperiť chce so ZNÁMYM MUŽOM! (Zdroj: Vlado Anjel)

„Mám to v sebe. Takže určite príde ešte nejaký zápas v budúcnosti. A urobil by som to celé inak," dodal Nathan. O jeho priebojnosti sa mohli diváci presvedčiť aj počas šou Survivor, kde patril k najšikovnejším a najvýraznejším hráčom. Pre mnohých bol favoritom celej hry, no a počas jej trvania dokázal, že "vzdať sa" nie je niečo, čo by ho vystihovalo. 

A preto zrejme nikoho neprekvapí, že nie je rozhodnutý len opäť nasadiť rukavice, no už aj tuší, kto by mohol byť jeho súperom. Podľa toho, čo nám povedal, ide o muža zo susedného Česka, no a priznal aj to, že dotyčný je verejne známy. Viac sa už ale dozviete v rozhovore vyššie, kde nám Nathan prezradil omnoho viac zaujímavostí! 

Nathan zo Survivor chce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nathan zo Survivor chce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Nathan DzabaFight Night
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu