Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Farmár Myrec už so Sofiou neplánuje NIČ: Zbalila ho fanúšička... O 20 rokov MLADŠIA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ako počas uplynulých sezón, tak ani v tohtoročnej sérii Farmy nebola núdza o romantiku. "Popárovalo" sa rovno niekoľko súťažiacich, no a mimoriadne nádejne to vyzeralo aj medzi krásnou Sofiou a Myrcom (38), ktorý patril k najväčším favoritom celej šou. Lenže...

Myrec musel statok predčasne opustiť. Najsilnejší hráč sa totiž nešťastne zranil. Pri skoku z plošiny na konár spadol, zlomil si ruku a jeho stav vyžadoval operáciu. Jeho odchod niesla najťažšie Sofia, s ktorou sa čoraz viac zbližoval. Keď z hry vypadol, na statok jej poslal list, a tak sa všetkým zdalo, že medzi týmto párom by to napokon naozaj mohlo vyjsť a ich vzťah je skutočne silný. Akurát, že sa tak nestalo. 

Farmár Myrec už so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A to, že ich románik už nemá žiadnu nádej, vyšlo najavo, keď sa Myrec vrátil na Farmu ako pomocník. Denisovi, Azre a Niki totiž prezradil, že jeho srdce si už získal niekto iný. A ešte väčšie prekvapenie prišlo v momente, kedy začal byť konkrétnejší. Český fešák to dal dokopy s dievčinou, ktorá bola jeho fanúšičkou.

A aby toho nebolo málo, medzi dvojicou je pomerne výrazný vekový rozdiel. Dotyčná slečna by dokonca mohla byť jeho dcérou. „Teraz sa stretávam s 18-ročnou dievčinou. Je to jedna z tých, ktorá mi písala,“ prezradil svojim bývalým farmárskym kolegom. Nuž, tí, ktorí dúfali v jeho ružovú budúcnosť so Sofi, budú zrejme celkom sklamaní, ale... Napokon všetko ukáže čas. 

Farmár Myrec už so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Farmár Myrec už so
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: SofiaFarma 15Miroslav MimochodekMyrec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu