Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

MRAZIVÁ SKÚSENOSŤ Alexandra Bártu s mafiou: Výbuch auta... Bolo to strašidelné!

Alexander Bárta Zobraziť galériu (6)
Alexander Bárta (Zdroj: CinemArt SK)

BRATISLAVA - Na minulosť netreba zabúdať! Aj to je jeden z odkazov, ktorí sa tvorcovia filmu Vojna policajtov usilujú odovzdať divákom. Ústrednú postavu v počine stvárňuje rodák z Košíc - Alexander Bárta. Ten má na 90. roky mrazivú spomienku, o ktorú sa podelil v rozhovore. Zároveň prezradil aj ďalšie zaujímavosti.

Ako sme vás už na Novinkách viackrát informovali, od 1. feburára 2024 bude v kinách nový slovenský film s názvom Vojna policajtov. Na 27. januára 2024 je naplánovaná veľkolepá premiéra za účasti tvorcov a protagonistov. Lístky si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk. VIAC INFO TU!

Ústrednú postavu - policajta Mikyho Mika vo filme stvárňuje Alexander Bárta. „Je to človek, ktorý bojuje za spravodlivosť, za dobro, ale používa na to svoje prostriedky, ktoré často nie sú také, ako by sa to malo robiť. Ale má v sebe istú empatiu,” povedal o svojej úlohe herec, ktorý si k tejto postave musel trošku hľadať cestu. Podľa vlastných slov ju ale má rád. „Snažím sa všetky svoje postavy mať rád, lebo potom je možné, že ich budú mať radi aj diváci,” dodal. 

Bárta si počas rozhovoru zaspomínal aj na to, aké to v tých 90. rokoch vlastne bolo. „Mal som jednu nepríjemnú skúsenosť, kedy pri našom dome vybuchlo auto jedného policajta. Bolo to nepríjemné, až strašidelné. Prítomnosť tých gangstrov bolo cítiť,” povedal na margo toho obľúbený herec. Ako sa mu túto úlohu podarilo stvárniť, si budete môcť pozrieť už čoskoro v našich kinách. 

Alexander Bárta hovorí o účinkovaní vo filme Vojna policajtov (Zdroj: CinemArt SK)

Viac o téme: Alexander BártaVojna policajtov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu