Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Seriálová NOVINKA Markízy: Maštalíra vystrieda Milan Ondrík!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Diváci sa majú na čo tešiť! Mama na prenájom a Dunaj, k vašim službám majú medzi divákmi Markízy slušnú fanúšikovskú základňu. O pozornosť sa najnovšie hlási aj psychologický seriálový triler s názvom Zrada. V ňom jednu z ústredných postáv stvárni talentovaný Milan Ondrík.  

Ako tvorcovia a samotná televízia avizujú, novému seriálu sa potešia najmä fanúšikovia psychologických drám. Kým minulý rok Markíza vysielala Klamstvo, kde excelovali Tomáš Maštalír a Monika Horváthová, v počine Zrada sa môžete tešiť na Milana OndríkaKláru Issovú

O čom bude seriál?

Klára Issová stvárňuje doktorku Evu, ktorú si všetci naokolo vážia. Okrem úspechov v kariére sa môže pochváliť aj peknou rodinou. S milujúcim manželom Jakubom majú syna Tomiho. A hoci všetko pôsobí idylicky, nič nie je také, ako sa zdá. Eva začína pochybovať o svojom mužovi. Nevinná stopa ju naštartuje k pátraniu a začína odhaľovať temné tajomstvo svojho muža. 

Okrem spomínanej dvojice hercov sa diváci môžu tešiť aj na ďalších skvelých hercov. Spomenúť možno Liv Bielovič, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Richarda Autnera, Mila Kráľa a iných. Na nakrúcanie seriálu dohliadol režisér Braňo Mišík, ktorý stál aj za úspešným seriálom Klamstvo. O scenár sa postaral Andy Kraus.

Prvú z 10 epizód seriálu Zrada si na obrazovkách Markízy budete môcť pozrieť už 5. februára o 20.30.

Seriálová NOVINKA Markízy: Maštalíra
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: ZradaMilan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu