Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Na Jojku sa vracia Nemocnica: TOTO sa bude diať v novej sérii!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Už zajtra sa diváci Jojky môžu tešiť na nové časti obľúbeného seriálu Nemocnica. Ani v novej sérii nebude núdza o zaujímavé zápletky. Pozrite sa, čo si tvorcovia prichystali!

Fanúšikovia nepochybne s napätím čakajú, ako sa bude vyvíjať vzťahový trojuholník medzi Jakubom Zimom (Robo Jakab), Adrianou Rakovskou (Kristína Turjanová) a Danielom Vajnorským (Pavol Plevčík). Ten požiadal tmavovlásku o ruku. Avšak mnohí diváci by ju najradšej videli po boku lekára Zimu. 

Na Jojku sa vracia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Joj)

Tomu tvorcovia skomplikovali aj konečne ako-tak vyrovnaný vzťah s bratom Norom. Život im okorení príchod novej lekárky Alice Dobrovičovej. Bezrostredné a láskavé dievča zaujme oboch. Nora ako možno prvá žena, s ktorou by dokázal niečo mať, Jakuba ako liek, ktorým sa vylieči z Adriany. Netreba prezrádzať, že sa všetko zamotá, to už predsa dávno všetci očakávajú...

Na Jojku sa vracia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Joj)

Rovnako zaujímavé bude sledovať, ktorým smerom sa posunie osud ťažko skúšanej Hany Turčanovej (Dominika Morávková). Zbavila sa zloducha, no netušíme, či v jej srdci ostáva miesto pre nový vzťah.

Melancholický gróf Juraj Révay (Juraj Loj) sa pobil s osudom a konečne sa oslobodzuje od minulosti. Do jeho osudu však zasiahne návrat Mariána Turčana (Tomáš Turek). Plachý šľachtic sa musí prejaviť ako hrdina, ktorý bráni Hanu.

Na Jojku sa vracia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Joj)

Marek Hauptmann (Marek Majeský) vyhral veľký boj. Jeho nádor bol ohraničený a nešíri sa ďalej. Ostáva riaditeľom, no čoraz častejšie na jeho dvere klope blcha, ktorú si sám nasadil do kožucha. Rita Bilá (Henrieta Mičkovicová). Nová primárka Denisa Antalová (Eva Mores) je bystrá a schopná žena, ktorej sa Bílej praktiky od začiatku nepozdávajú.

Na Jojku sa vracia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Joj)

Doktor Vrabec (Ľuboš Kostelný) si užíva lásku Jarky (Stanislava Kašperová). No v nasledujúcej sérií dostane Vrabec ponuku, ktorá sa neodmieta a stojí doslova pred Soffiinou voľbou – vyberie si medzinárodnú slávu, alebo rodinu?

Traja obľúbení študenti, Jerguš (Jerguš Horváth), Sandra (Sandra Lasoková) a Lukáš (Kristián Baran) sa stávajú lekármi a musia sa pobiť o miesta v nemocnici. Z trojice nerozlučných priateľov sú odrazu sokmi a fair play ide často stranou.

Spory sa medzičasom urovnali medzi úžasnou dobráčkou Valikou (Judita Hansman) a Beátou (Barbora Švidraňová). Nakoniec je Valika v mnohom jediná, kto dokáže Beáte v ťažkej chvíli podať pomocnú ruku.

Na Jojku sa vracia
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Joj)

Prvú epizódu novej série seriálu Nemocnica si budete môcť vychutnať už zajtra 23. januára o 20:40 na JOJ-ke.  

Viac o téme: Nemocnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu