Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Petra Dubayová naspievala pieseň k Dunaju: TOTO bude HIT... Dojme vás k slzám!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká ďalšia epizóda mimoriadne obľúbeného seriálu Dunaj, k vašim službám. Dejová zápletka je čoraz dramatickejšia, no a nie je pochýb, že aj teraz sa dočkáme silných a emotívnych momentov. O jeden z nich sa postará seriálová Eva, ktorú stvárňuje herečka Petra Dubayová...

V dnešnej epizóde zaznie pieseň S láskou, ktorá vznikla špeciálne pre potreby seriálu Dunaj. Krásna Eva ju zaspieva v kabarete, priamo pred očami Walter Klausa. V dojímavej skladbe sa vyznáva z pocitov zarmútenej matky, ktorá nemôže byť so svojím milovaným dieťaťom. O synčeka Janka ju pripravil práve zákerný esesák. 

Petra Dubayová naspievala pieseň
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV Markíza)

Petra Dubayová naspievala celú pieseň v štúdiu, vžila sa do svojej postavy a emócie nechala voľne plynúť. „Potrebovali sme emotívnu pieseň, kde matka spieva o láske k svojmu dieťaťu a o tom, ako veľmi jej chýba, keď nemôže byť s ním. Hneď na začiatku sme si s Petrom Grausom (hudba) a Tomášom Zubákom (text) povedali, že by bolo dobré urobiť pesničku, ktorá by zarezonovala aj dnes. Myslím, že sa Petrovi a Tomášovi podarila veľmi emotívna a krásna pesnička,“ povedal pre web markiza.sk Peter Kelíšek, producent seriálu Dunaj, k vašim službám.

„Motív piesne je Evin príbeh. To, že je matkou. To, že s tým dieťaťom byť nemôže, ale veľmi chce a túži. A to, že všetky veci v živote dokáže prežiť najmä kvôli tomu, že má v živote prítomnú lásku," vysvetlila herečka. „Bolo to veľmi príjemné nahrávanie a ja už keď som tú pieseň počula prvýkrát, hovorila som si, že je to krásne a že sa veľmi teším z toho, že práve ja naspievam túto pieseň," opísala Petra, ktorá dodala, že nahrávanie bolo v podstate veľmi rýchle, no prirodzené a autentické.

Ako sme spomínali, pieseň S láskou zaznie už v dnešnej epizóde seriálu Dunaj, k vašim službám. No ak nevydržíte, vypočuť si ju môžete vo videu nižšie.

Viac o téme: Petra DubayováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu