Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prasklo ďalšie TAJOMSTVO markizáckeho Dunaja: Studenkovú porazí!

Kristína Svarinská ako Klára v seriáli Dunaj Zobraziť galériu (3)
Kristína Svarinská ako Klára v seriáli Dunaj (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácky seriál Dunaj, k vašim službám je plný zvratov a situácií, ktoré držia divákov vždy v napätí. Momentálne sú napríklad svedkami toho, ako seriálová Klára, ktorú stvárňuje Kristína Svarinská, odhaľuje tajomstvá týkajúce sa jej rodiny.

UPOZORNENIE: Článok prezrádza detaily z ďalších častí.

Na novinkách sme vás pred pár dňami informovali, že herec Peter Pecha, ktorý v seriáli Dunaj, k vašim službám stvárňuje seminaristu Michala, omylom prezradil, čo nemal. 

Skôr, než seriálová Klára otehotnie, sa však v jej živote udejú iné výrazné zmeny. Ako už nasvedčujú aktuálne vysielané časti, je na najlepšej ceste spoznať svojho biologického otca. Nuž, a dnes je už zrejmé, kto ním bude. 

Markíza na svojom webe upozornila na detail, ktorý sa nachádza v milostných listoch, ktoré Klárinej matke (Matke Predstavenej zo sirotinca) posielal zrejme jej otec. „Podpisoval sa veľkým písmenom E, čo môže znamenať, že jeho meno sa začína práve týmto písmenom. Klára je tak k svojmu otcovi o krok bližšie,“ uviedla k tomu samotná televízia. 

Prasklo ďalšie TAJOMSTVO markizáckeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ešte pred štartom piatej série seriálu boli divákom predstavené nové postavy, ktoré vstúpia do deja a ich predstavitelia. Medzi nimi bol aj Ernest Almásy - bonvián so šľachtickým pôvodom. Stvárňuje ho obľúbený Ady Hajdu. Bude práve on otcom Kláry Kučerovej? To sa dozvieme zrejme už v najbližších častiach. 

Mimochodom, ak je to tak, bude celkom zaujímavé sledovať, ako na vzniknutú situáciu zareaguje Edita Kučerová (Zdena Studenková). Tá nevestou kvôli jej pôvodu a profesii predavačky pohŕda.

Prasklo ďalšie TAJOMSTVO markizáckeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Dunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu