Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tmavovlasá sexica z Ruže: Totálne ZMENILA IMIDŽ... Ukázala sa ako BLONDÍNA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Wau, tak toto je MEGA zmena! Jednou z najvýraznejších súťažiacich v aktuálnej sérii šou Ruža pre nevestu je aj temperamentná Verona. Nedávno sme písali o tom, že táto kráska je skutočne výnimočná. Aj napriek tomu, že má nejaké tie kilá navyše, absolútne sa za ne nehanbí. Teraz sa však svojim sledovateľom ukázala v úplne inom svetle. A vyzerá ešte lepšie!

26-ročná tmavovláska sa síce od počiatku šou prezentovala ako smoeliérka, no venuje sa aj modelingu. I na profile na sociálnej sieti Instagram uvádza, že sa živí ako plus-size modelka. Absolvovala už slušné množstvo rôznych fotení, no a z povahy jej povolania je zrejmé, že sa za svoje plné krivky "krv a mlieko" nehanbí. Práve naopak. Hrdo ich prezentuje a je živým dôkazom toho, že aj ženy, ktoré nenosia "mini" konfekčnú veľkosť, môžu byť totálne sexi.

Tmavovlasá sexica z Ruže:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Teraz však svojich sledovateľov totálne šokovala a pri prvom pohľade na jej najnovšiu foto si väčšina ľudí povie, že... Veď to ani nie je ona! Verona totiž výrazne zmenila imidž. Z Ruže ju všetci poznáme ako krásnu tmavovlásku. Ale teraz... Televízna nevesta sa zrazu ukázala ako blondína! A hoci je zrejmé, že nejde o trvalú zmenu imidžu a za týmto novým lookom pravdepodobne stojí iba parochňa, treba uznať, že jej to fakt sekne. 

O tom, že jej platinové vlasy skutočne pristanú, svedčia aj odkazy od jej fanúšikov na sociálnej sieti. Pod príspevkom, kde pózuje s blond három, sa nakopilo množstvo komentárov a všetky do jedného sú pozitívne. No veď povedzte... Toto vyzerá fakt skvele! 

Viac o téme: VeronaRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu