Štvrtok20. jún 2024, meniny má Valéria, zajtra Alojz

Šokujúci KONIEC obľúbenej tváre z obrazoviek: Z televízie odchádza po 27 rokoch!

(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Pre obrovskú životnú zmenu sa v týchto dňoch rozhodla obľúbená česká moderátorka Gabriela Partyšová (46). Dlhých 27 rokov pôsobila v televízii Nova. Aktuálne však oznámila, že končí... Mieri do inej televízie!

Partyšová v posledných rokoch uvádzala reláciu Život ve hvězdách a mala svoje vstupy aj v rannej šou Snídaně s novou. Aktuálne sa však rozhodla posunúť inde. „Mám rada v živote prirodzený vývoj. Rada uzatváram životné etapy. V posledných piatich rokoch som túžila po profesionálnej zmene, ktorá prišla pred pár dňami a vďaka ktorej som sa rozhodla ukončiť spoluprácu s TV Nova,“ vyjadrila sa pre Super.cz moderátorka. 

Ako ďalej prezradila, bude robiť primárne za kamerami, no objaví sa aj pred ňou. „Prijala som miesto kreatívnej riaditeľky Praha TV s možnosťou moderovať vlastnú reláciu. Celý tím televízie teraz pripravuje nové formáty, na ktorých sa budem podielať, a som rada, že pre túto prácu budem môcť využiť všetky skúsenosti, ktoré som za svoju kariéru získala,“ prezradila Gabriela. A pochvaľujú si aj v spomínanej televízii. 

„Som potešený, že sa nám podarilo získať veľmi významnú posilu do nášho tímu pre reštart Praha TV. Ideme do toho v plnej sile, ako sme zvyknutí. Gabriela, vitajte u nás,“ vyjadril sa miliardár Richard Fuxa, ktorý ju privítal v mediálnom dome BigBoard.

Viac o téme: Gabriela PartyšováTv Nova
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu