Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prekvapenie v Teleráne: Vrátila sa tam obľúbená Markizáčka!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Divákom markizáckeho Telerána sa dnes ráno prihovárala (staro)nová posila tejto obľúbenej relácie. A to Lenka Vavrinčíková, ktorá práve tam odštartovala svoju kariéru.

Mnohí Slováci si už svoje rána a vstávanie bez relácie Teleráno nedokážu hádam ani predstaviť. Popri zaujímavých témach sa vždy dozvedia, aké nás čaká počasie a samozrejmosťou sú aj Ranné televízne noviny. Tie dnes hlásila obľúbená markizáčka Lenka Vavrinčíková. 

Tá sa v lete 2021 vytratila z televíznych obrazoviek, lebo bola tehotná. Začiatkom roka 2022 priviedla na svet dcérku, ktorej spoločne s partnerom Albertom dali meno Olívia. Nuž, a po určitom čase sa Lenka vrátila na obraz. 

Objavovala sa v spravodajskej relácii Televízne noviny 12 a teraz ju už budeme vídať aj v Teleráne. Markíz to oznámila aj na svojich profiloch na sociálnych sieťach, kde zverejnila fotky usmiatej moderátorky. „Vedeli ste, že Lenka Vavrinčíková začínala v Teleráne? Tešíme sa, že je po rokoch opäť s nami. Na obrazovkách Markízy ju uvidíte ako moderátorku Ranných televíznych novín,” znie popis pri záberoch, ktoré potešili mnohých divákov. A čo vy? Patrí Lenka medzi vaše obľúbené televízne tváre?

 

Vedeli ste, že Lenka Vavrinčíková začínala v Teleráne? 🤩 Tešíme sa, že je po rokoch opäť s nami! Na obrazovkách Markízy...

Posted by Teleráno on Tuesday, September 5, 2023

 

Viac o téme: Lenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu