Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šokujúca SPOVEĎ bývalej modelky: Rodina Jana Krausa jej robí zo života PEKLO!

Jan Kraus Zobraziť galériu (3)
Jan Kraus (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Tak toto je silná káva! Família aj u nás dobre známeho moderátora a herca Jana Krausa (70) čelí vážnym obvineniam. Bývalá partnerka jeho syna Adama (41) - Nikol Enevová (39) totiž magazínu Sedmička poskytla šokujúci rozhovor. V ňom prehovorila o tom, ako jej prominentná rodina strpčuje život a čomu všetkému musela čeliť.

Rodinné pomery Jana Krausa rozhodne patria medzi k tým najzaujímavejším v československom šoubiznise. Spoločne s kolegom Karlom Rodenom si totiž v určitej etape života vymenili partnerky. Kým bol ženatý s Janou Krausovou, narodili sa mu synovia David a Adam. S aktuálnou partnerkou Ivanou Chýlkovou má syna Jáchyma. Po rokoch tiež vyšlo najavo, že má aj nemanželského syna Mareka, ktorý je najstarší a na slávneho otca sa najviac ponáša. 

Aktuálne však plní stránky bulváru jeho syn Adam, ktorý sa tiež venuje herectvu. Bývalá modelka Nikol Enevová, ktorá s ním má 9-ročného syna Olivera, totiž na prominentnú famíliu vyťahuje poriadnu špinu. Ako v rozhovore pre magazín Sedmička uviedla, ich vzťahy sú poriadne vyhrotené. 

Dôvodom v podstate je starostlivosť o ich syna Olivera. Bývalí partneri súhlasili so striedavou starostlivosťou. Nikol však tvrdí, že Krausovci jej robia napriek. Okrem ohováraniu musela podľa vlastných slov čeliť aj vyhrážkam. „Rozbité zámky, rozkopané dvere, to bola moja denná realita,” uviedla okrem iného Nikol. Tá má ťažké srdce aj na súdy a kompetenté orgány. V rozhovore taktiež detailne opísala viaceré situácie, ako jej bývalý partner robí napriek a komplikuje život. 

Adam Kraus a Nikol Enevová v čase keď tvorili pár
Zobraziť galériu (3)
Adam Kraus a Nikol Enevová v čase keď tvorili pár  (Zdroj: profimedia.sk)

Kráska v rozhovore nešetrila ani Oliverovho dedka - Jana Krausa. „Vzájomne sme sa nikdy nemali radi. On je osoba, ktorá má samého seba na prvom mieste. Aj Adam s ním má komplikovaný vzťah. Moja staršia dcéra bola vždy pri rodinných stretnutiach schovaná niekde pod stolom, lebo sa ho bála. Stačilo, aby počula jeho hlas v televízii a už utekala preč. A to ešste niekoľko rokov po tom,” šokuje bývalá modelka. „Sama som zažila, ako mi jeho v päsť zovretá ruka lietala pár cm od tváre, kým na mňa hystericky kričal. To celé bolo len pre to, že som sa vtedy zastala jeho syna Marka, ktorý odmietol podporovať Babiša nákupom výrobkov z jeho spoločnosti,” opísala traumatickú skúsenosť Nikol. „Som rada, že som od nich bola schopná odísť tak skoro,” zhodnotila s odstupom času. 

Viac o téme: Jan Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu