Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Riaditeľka Miss v ŠOKU: Jej manžel bol ZATKNUTÝ v Škótsku... Podozrenie zo znásilnenia!

Taťána Makarenko a Martin Pánek Zobraziť galériu (2)
Taťána Makarenko a Martin Pánek (Zdroj: Profimedia)

PRAHA/EDINBURGH - V piatok českými médiami obletela správa, že manžel riaditeľky súťaže Miss Czech Republic Taťány Makarenko (34), Martin Pánek (31), bol zatknutý v Škótsku. Čo bolo dôvodom, sa spočiatku nevedelo. Aktuálne sa však na verejnosť dostala informácia, že skončil v putách kvôli podozreniu zo znásilnenia!


Veľké TRÁPENIE riaditeľky Miss-ky: Manžela jej ZATKLI v Škótsku... Vie o ňom minimum!


Riaditeľka súťaže Miss Czech Republic Taťána Makarenko prežíva aktuálne mimoriadne krušné chvíle. Jej manžela Martina Pánska, za ktorého je vydatá len 3 mesiace, v Škótsku zatkla polícia. Situácia je pre ňu o to horšia, že o ňom nemá veľa informácií a skontaktovať sa s ním nemôže. 

„Odvtedy žijem v neistote a obavách, anglosaské právo je diametrálne odlišné od toho českého, rovnako ako postupy škótskych úradov. Informačná transparentnosť je z môjho pohľadu veľmi nízka, komunikácia s manželom je možná len v minimálnej miere, sama tak mám, bohužiaľ, minimum informácií,“ povedala Super.cz Makarenko. 

Riaditeľka Miss v ŠOKU:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

CNN Prima News sa však podarilo zistiť viac. A najnovšie informácie čerstvú novomanželku veľmi nepotešia. „Zatknutí majú byť podozilí zo znásilnenia,“ prezradili miestne zdroje. Čo tomu predchádzalo, nie je známe. „Traja muži boli obvinení zo znásilnenia, potvrdil mi včera (vo štvrtok, pozn. red.) úrad The Crown Office, ktorý slúži ako prokuratúra,“ povedala spomínanej redakcii škótska novinárka, ktorá sa prípadu venuje. 

„Pokiaľ nie sú uvedení právnici, ktorí zadržaných zastupujú, nie je možné zistiť nič ďalšie,“ vysvetlila s tým, že v Škótsku platí prísny zákon zaisťujúci anonymitu podozrivých. 

Viac o téme: Taťána MakarenkoMiss Czech RepublicMartin Pánek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu