Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dobitá Slovenka otvorene o INTÍMNOSTIACH: Doma má takéto SEXUÁLNE hračky a… Spravím sa za 15 sekúnd!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ráchel Karnižová sa do povedomia verejnosti dostala ešte v roku 2021, keď sa stala finalistkou súťaže krásy Miss Universe Slovensko. Avšak, jej meno sa začalo omnoho viac skloňovať až v posledných mesiacoch. Približne v polovici apríla začala mladá influencerka hovoriť o tom, že ju jej bývalý partner znásilnil a napadol. No a teraz...

Výpoveď známej ryšavky rozdelila verejnosť na dva tábory. Jeden ju podoruje, iní ju zasa odsudzujú. Skupine, ktorá ju "nemôže cítiť" nahralo aj to, že sa prihlásila do šou Love Island. A to napriek tomu, že ešte pár týždňov dozadu vyhlasovala, že po šialenostiach, ktoré zažila so svojím ex, žiadny vzťah nechce. Nuž ale, mladá kráska svoj názor evidentne zmenila a je jasné, že mať po boku nového muža, ktorý by jej bol oporou, by ju potešilo.

Dobitá Slovenka otvorene o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a keďže je Ráchel súčasťou obľúbenej reality šou, kde je denne monitorovaná kamerami, na verejnosť sa dostali aj informácie, ktoré by si väčšina ľudí radšej nechaal pre seba. Web markiza.sk najnovšie zverejnil video, kde mladá hviezdička otvorene hovorí o tom, aký má vzťah k sexuálnym hračkám, aká z nich ju "baví najviac" a aj to, koľko jej trvá, kým dosiahne orgazmus. 

Ako sa hovorí, radšej raz vidieť, ako stokrát počuť. Čo všetko Ráchel prezradila, si si môžete vypočuť vo videu nižšie. 

Viac o téme: Love IslandRáchel Karnižová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu