Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Smutná správa pre fanúšikov jojkárskej Ivety: Táto hviezda v pokračovaní NEBUDE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dnes večer sa na obrazovky televízie Joj vrátil mimoriadne obľúbený seriál Iveta. Ako sa však ukázalo, pokračovanie bude bez jednej z obľúbených hviezd. Toto je dôvod!

Seriál Iveta minulý rok vyvolal hotové šialenstvo. Diváci si príbeh o mladom dievčati z Trebišova zamilovali. Až tak, že sa Jojka rozhodla natočiť aj druhú sériu. Tá sa na televízne obrazovky dostala dnes večer. No a jedna z hereckých hviezd v nej chýbala a ako sa podarilo zistiť portálu Aktuality.sk, v pokračovaní sa už ani neobjaví. 

Reč je o Milanovi Ondríkovi, ktorý v 1. sérii stvárnil módneho návrhára Adriána. „Herec Milan Ondrík mal počas natáčania seriálu Iveta 2 pracovné povinnosti na pripravovanom filme Miki. Ondrík je známy tým, že do svojich postáv dáva maximum, čo sa týka hereckého výkonu aj fyzickej podoby. Postava homosexuálneho návrhára Adriána a mafiána Mikuláša Černáka sa v tomto prípade nedala skĺbiť, a tak sme sa dohodli, že v dvojke, žiaľ, nebude pokračovať,“ uviedla pre Aktuality.sk TV JOJ. 

Smutná správa pre fanúšikov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Tv JojSeriál Iveta
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu