Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kráska z Trebišova je späť: Seriál Iveta prináša šialené dobrodružstvá a ešte drsnejší humor!

(Zdroj: TV JOJ)

Príbeh krásnej a svojráznej Ivety si rozhodne získal divákov. Nie je teda prekvapením, že sa televízia rozhodla natočiť jeho pokračovanie. Druhú sériu krásky z Trebišova uvidia diváci už túto nedeľu. Na čo sa môžu tešiť?

Iveta bola magnetom pre mnohých slovenských divákov. O seriáli sa dokonca hovorilo v parlamente, primátor Trebišova písal otvorený list riaditeľovi televízie a zachytili ho všetky sociálne či vekové skupiny. Niektorých rozčuľovalo kontroverzné dielo, ktoré otváralo veľa tabuizovaných tém od LGBT otázky až po rómsku skupinu či bigotné kresťanstvo, iní kvitovali odvahu diela. Tvorcovia sľubujú, že pokračovaním neubrzdili, ale priam šlapli na plyn. "Vôbec nebrzdíme, ideme ak nie väčšou rýchlosťou, ako bolo v jednotke. Tiež máme skvelý komfort zo strany televízie JOJ, nehovorí nám do toho a verí nám, za čo im veľmi ďakujem,“ povedal na slávnostnej premiére režisér seriálu Jan Hřebejk. Taktiež odkazuje neprajníkom: "Ak sa im zdal humor v jednotke príliš silný a drzý, dvojku nech ani nepozerajú. Kto mal rád humor v jednotke, tým sa určite bude páčiť aj pokračovanie."

A o čom bude dej? Iveta sa vráti do Trebišova, borovička opäť bude tiecť plným prúdom, bigotná matka Diana začne žiť s farárom a bude mať pocit, že je pani kostola, zo zubára sa stane starosta a Števo zanechá bordelové remeslo a bude z neho žeriavnik. Všetkým postavám však stále niečo chýba. Ivete veľkomestký ruch, Števovi zamestnanie, ktoré by ho napĺňalo a Diane fyzický pôžitok, ktorý pociťovala pri Ivetinom otcovi Ľubovi... Všetko sa však zmení príchodom Ivetinho otca z väzenia, ktorý prinesie zaujímavého hosťa - Dada, ktorého stvárňuje Marsell Bendig. Nezabudnite teda sledovať pkračovanie seriálu Iveta v nedeľu o 20.40 na JOJ-ke.


Kráska z Trebišova je späť: Seriál Iveta prináša šialené dobrodružstvá a ešte drsnejší humor! (Zdroj: TV JOJ)

Okrem toho, že seriál Iveta sa stal divácky známym na Slovensku a v Čechách, srdcia poroty si získal aj v Škandinávii, či na Blízkom východe. Seriál Iveta za posledné týždne dostal ocenenia v kategórii Najlepší televízny seriál na Lulea International Film Festivale, City Film Festivale Stockholm či Budapest Movie Award. Okrem toho mal nomináciu na prestížnom Dubai Film Festivale, ktorý navštevujú aj svetové hviezdy. Určite si nenechajte ujsť pokračovanie tohto mimoriadne úspešného seriálového počinu. 

Viac o téme: IvetaTV JOJSeriál
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu