Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fanúšikovia v STRACHU o Václava Neckářa (80): Zdravotné problémy... Nevyvíja sa to moc dobre!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Legenda českého hudobného a filmového priemyslu Václav Neckář (80) sa stiahol z verejného života. Naposledy sa objavil na predávaní cien Český slávik a odvtedy o ňom veľmi nepočuť. Aktuálne jeho brat Jan (75) prezradil, že má zdravotné problémy a jeho stav sa nevyvíja moc dobre!

Informáciu priniesol portál extra.cz, ktorý sa skontaktoval s jeho bratom Janom Neckářom. „My sa pravidelne vídame každý týždeň. Jazdím za ním, sme v neustálom kontakte,“ priznal hudobník. A práve on prezradil, že sa Václava trápia zdravotné problémy. „Je to taký konštantný stav, ktorý sa nevyvíja moc dobre. Je to skrátka staroba, čo sa dá robit, tie neduhy sa na nás podpisujú. Zle sa mu chodí a veľa odpočíva,“ prezradil Jan. 

Václav Neckář v roku 2002 prekonal mozgovú mŕtvicu, po ktorej prišla aj rečová afázia a hudobník sa musel nanovo učiť nielen texty svojich piesní, ale aj bežné činnosti. Odvtedy sa hudobník drží skôr v ústraní. Naposledy sa na verejnosti objavil v novembri minulého roka na odovzdávaní cien Český slávik. 

Václav Neckář na odovzdávaní cien Český slávik v novembri 2023.
Zobraziť galériu (2)
Václav Neckář na odovzdávaní cien Český slávik v novembri 2023.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Václav Neckář
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu