Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Najnovšie TV TIPY: Začína sa dlhoočakávaná tanečná šou! Pozrite si zrodenie futbalovej legendy

(Zdroj: TV Markíza, TV JOJ)

Tento týždeň si určite nenechajte ujsť dlhoočakávanú tanečnú šou Let's dance, kde uvidíte na parkete mnohé známe slovenské celebrity. Taktiež sa môžete tešiť na príbeh o zlrodení futbalovej legendy. Pozrite si aj klasický mytologický príbeh o Herkulovi, ktorý dostane úplne nový rozmer.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Herkules

Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva úplne nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. On a jeho päť verných spoločníkov požiada samotný trácky kráľ o službu. Herkules pochopí, že svojmu osudu nemôže utiecť. Musí prijať svoj vlastný mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno.

UTOROK 20:30 Jednotka - Žiť svoj sen

Letuška Sophie túži po novom živote a svoju budúcnosť vidí v agroturistike. Jej snom je prevádzkovať ubytovanie na alpskom gazdovskom dvore a keď nájde svoj vysnívaný, nenechá sa odradiť ani nesúhlasom manžela a dcéry. Je tu však ešte niekto, kto so Sophiinimi plánmi nesúhlasí - večne mrzutý obyvateľ susedného statku Barthl.

STREDA 20:30 Dajto - Po zániku Zeme

Ľudstvo bolo nútené opustiť planétu Zem. Jeho novým domovom sa stala planéta Nova Prime. Žijúca legenda, generál Cypher Raige, sa po nekonečne dlhom čase vráti z náročnej expedície k rodine, ktorá sa mu odcudzila. Snaží sa tak priblížiť svojmu synovi Kitaiovi. No zrážka s asteroidmi spôsobí na  lodi obrovské škody a musia pristáť na nebezpečnom mieste – na Zemi! Cypherov život visí na vlásku. .Kitai sa vydáva na prieskum, aby privolal záchranné jednotky.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Útok na Biely dom

Režisér slávnych akčných veľkofilmov Roland Emmerich nás tentokrát zavedie do Bieleho domu. Medzi turistami ktorý sú na prehliadke sídla amerického prezidenta je aj washingtonský policajt John Cale s dcerou.Dramatické okolnosti ho prinútia skočiť rovnými nohami do akcie, aby zachránil nielen svoje dieťa ale aj prezidenta a postavil sa presile ťažko vyzbrojenej skupiny polovojenských útočníkov.

PIATOK 20:30 JOJ Plus - Pelé: Zrodenie legendy

Edson Arantes do Nascimento, známy pod prezývkou Pelé, bol brazílsky futbalový reprezentant, považovaný za najlepšieho futbalistu všetkých čias. Pelé a jeho raketový vzostup z chudobného predmestia brazílskeho Sao Paula až do centra najväčšej svetovej športovej udalosti, kde sa vo veku sedemnásť rokov stal najmladším víťazom majstrovstiev sveta vo futbale. Pozri sa, ako sa zrodila legenda.

SOBOTA 20:35 JOJ - Múmia

Pred dvetisíc rokmi v Egypte sa veľmi ambiciózna princezná Ahmanet chystá na prevzatie vlády. Pre naplnenie svojho cieľa sa neváha spojiť s temnými silami. Za svoje činy bola potrestaná mumifikáciou zaživa. O dvetisíc rokov neskôr sa v mieste jej večného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton a archeologička Jenny Halsey. Tí nešťastnou náhodou objavili Ahmanetin sarkofág, neskôr sa kvôli ich činom prebudí a túži po nadvláde nad svetom.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Let's dance

Začína sa show na ktorú všetci dlho čakali. Nenechaj si ujsť Let's dance a pozri sa, ako sa naše slávne celebrity vedia vykrúcať na parkete. Môžeš sa tešiť na Zuzku Kubovčíkovú Šebovú, Attilu Végha, Mareka Fašinga či Jána Koleníka.

Viac o téme: HerkulesLets's dance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu