Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Najnovšie TV TIPY: Predstavia sa hollywoodske megahviezdy i slovenské dielo z ukrajinskej väznice

(Zdroj: Youtube/CinamArt SK)

Tento týždeň odštartuje romantická klasika, ktorá nenechá ani jedno oko suché. Nenechajte si ujsť ani akčné trháky či nádejný slovenský film.

PONDELOK 21:55 Markíza - Na vine sú hviezdy

Hazel a Gus sú dva výnimoční teenageri, ktorých spája ironický čierny hryzavý humor, pohŕdanie konvenciami a predovšetkým láska. Ich vzťah je o to neobvyklejší, že sa zoznámili a zamilovali na stretnutiach skupiny pacientov bojujúcich s rakovinou.

UTOROK 20:35 JOJ Plus - Ford vs. Ferrari

Vydali sa na divokú jazdu za americkým snom. Životopisný príbeh sleduje osudy amerického automobilového inžiniera Carrolla Shelbyho a britského šampióna Kena Milesa na ich spoločnej ceste za víťazstvom v pretekoch 24 hodín Le Mans v roku 1966.



STREDA 20:30 JOJ Plus - Noc v múzeu

Príbeh je situovaný do bezmenného múzea, v ktorom sa prechádza nočný strážca menom Larry a kontroluje, či sú všetky exponáty na svojich miestach. Larry je snílek. Odjakživa si myslel, že je predurčený pre veľké veci, ale život mu hádže polená pod nohy.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Mission: Impossible

Skorumpovaný vyjednávateľ, zastupujúci neznámu organizáciu, špionážna agentúra, pripravená poprieť existenciu a akciu ktoréhokoľvek z jej zajatých alebo zabitých členov, tajuplní obchodníci so zbraňami a jeden muž na misii, ktorá sa zdá byť nemožná.



PIATOK 20:30 Markíza - John Wick 3

V tretej časti tejto adrenalínovej akčnej série má superzabijak John Wick k smrti tak blízko, ako nikdy predtým. Na jeho hlavu bola vypísaná odmena 14 miliónov dolárov, čo zmobilizovalo armádu lovcov odmien. Potom, ako zabije člena tajného medzinárodného združenia nájomných vrahov, je John Wick exkomunikovaný a stane sa z neho štvanec na úteku.

SOBOTA 22:30 Jednotka - Cenzorka

Ukrajinka Lesja spáchala zločin z vášne a odpykáva si sedemročný trest odňatia slobody v jednej z odeských ženských väzníc. Práve porodila svoje prvé dieťa a stáva sa súčasťou sveta zloženého iba zo žien: spoluväzenkýň každého veku, manželiek a vdov, dcér, sestier, tehotných žien, matiek s deťmi, dozorkýň. Keby nebolo farebných uniforiem, boli by takmer na nerozoznanie.

NEDEĽA 20:30 DOMA - Takmer dokonalý partner

Po smrti svojho manžela žije Diane sama so synom Jakeom. Nie je ešte pripravená začať znova randiť, ale zároveň nechce ísť na firemnú akciu sama. Jej sestra Lori preto navrhne využiť služby agentúry, v ktorej si Diane môže najať niekoho, kto sa bude vydávať za jej priateľa. Diane si vyberie Milesa, ktorý je veľmi šarmantný a príťažlivý. Je si vedomá toho, že všetko je len hrané, ale napriek tomu cíti spojenie s Milesovou fiktívnou osobnosťou.



 

Viac o téme: Noc v múzeuMission ImpossibleTV tipyNa vine sú hviezdy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu