Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bohaté TV TIPY na týždeň: Romantika, akcia aj mimozemšťania... Každý si príde na svoje!

(Zdroj: YouTube/CinemArt SK)

Tento týždeň bude pestrý a vybrať si môžete niečo z každého súdka. Ak chcete romantiku, zistite, aké to je byť navždy mladá, ak sa chcete pobaviť, moderný foter a jeho denníček sú skvelou voľbou. Chýbať nebude ani akcia, a to s mimozemšťanmi alebo bez. Stačí si vybrať!

PONDELOK 20:30 Markíza - Láska v Toskánsku

Londýnsky umelec Robert sa vracia so svojím odcudzeným synom do Talianska, aby rýchlo predal dom, ktorý zdedil po svojej zosnulej žene. Na veľké prekvapenie tu miesto idylickej vidieckej vily zo svojich spomienok nájdu takmer ruinu. Nezostáva im nič iné, než sa tu neplánovane zabývať a pustiť sa do opráv... A to im zmení život.

UTOROK 23:05 Dajto - Svetová invázia

V minulosti bolo zaznamenaných niekoľko prípadov spozorovania UFO po celom svete, ale v roku 2011 sa to, čo sa zdalo byť kedysi neuveriteľné, premení na krutú realitu. Zem obsadia neznáme sily. Los Angeles sa stane posledným útočiskom bitky, ktorú nikto nečakal. Námorná jednotka vedená seržantom Micahelom Nantzom je povolaná okamžite reagovať a bojovať proti nepriateľovi, s akým sa nikdy pred tým nestretli. 

STREDA 20:00 JOJ Plus - Kráľ škorpión: Kniha duší

Legendárny bojovník Kráľ Škorpión a núbijská princezná Tala pátrajú po legendárnej relikvii Knihe duší, aby pomocou nej porazili ríšu zla a jej vládcu Nebsereka, ktorý chce ovládnuť svet pekelným mečom a armádou šakalov. Kráľ Škorpión začína svoje piate dobrodružstvo v starovekom Egypte.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Navždy mladá

Mladá žena, narodená na začiatku 20. storočia, po nešťastnej nehode prestane starnúť. Po mnohých rokoch prežitých v osamelosti, stretne muža, ktorý by jej mohol pomôcť dostať sa zo začarovaného kruhu večnosti.

PIATOK 20:30 Markíza - Jumanji 2: Ďalší level

Parta priateľov sa vracia do Jumanji, aby zachránili jedného z nich. Zistia však, že prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie. Už to totiž nie je iba džungla, sú to rozpálené púšte či zasnežené pohoria plné nebezpečných nástrah. 

SOBOTA 20:30 Markíza - Denníček moderného fotra

Nepoznali sa a predsa. Nataša a Dominik sa po jednej preflámovanej noci neplánovane stanú rodičmi. Spočiatku sa rozumne dohodnú, že Dominik ostane v ich živote prvý rok a potom dohodnú. No čo človek mieni... dieťa zmení. Ako veľmi sa zmenia ich životy s príchodom syna Čeňka? 

NEDEĽA 20:30 Doma - Diabol nosí Pradu

V závratnom svete newyorskej módy, kde nepodarený účes môže zabiť celú vašu kariéru, je časopis Runway vysneným Olympom všetkých, čo sa len trochu zaujímajú o svoj vzhľad. Pod vedením najmocnejšej ženy módneho priemyslu Mirandy Priestlyovej (Meryl Streepová), ktorá mu vládne tvrdou rukou s dokonale pestovanými nechtami, je Runway obávaným testom, ktorým musí prejsť každý, kto chce v tomto svete niečo znamenať. Týka sa to aj čerstvej absolventky prestížnej vysokej školy Andy Sachsovej (Anne Hathawayová). 

Viac o téme: JumanjiLiam NeesonBlake LivelyKráľ ŠkorpiónNavždy mladáSvetová invázia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu