Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prvé septembrové TV TIPY: The Rock sa predstaví ako obľúbený mýtický hrdina

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: repro foto Youtube/Rotten Tomatoes Trailers)

TV TIPY sú tento týždeň plné akcie. Tešiť sa môžete na legendárneho agenta, zbesilú jazdu, ale i grécke mýty.

PONDELOK 20:30 JOJ PLUS - Kráčajúca skala 2: Odplata

Pokračovanie úspešného akčného hitu o hrdinovi, ktorý v svojom rodnom meste berie spravodlivosť do vlastných rúk.

UTOROK 20:30 JOJ PLUS - Herkules

Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva úplne nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich minulých hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. 



STREDA 20:00 HBO - Godzilla vs. Kong

Legendy sa stretnú vo filme Godzilla vs. Kong, kde sa títo mýtickí protivníci stretávajú vo veľkolepej bitke vekov a osud sveta tak visí na vlásku. Kong a jeho ochrancovia podniknú nebezpečnú cestu, aby našli svoj skutočný domov, a spolu s nimi je Jia, mladá sirota, s ktorou si Kong vytvoril jedinečné a silné puto. Neočakávane sa ocitli v ceste rozzúrenej Godzilly, ktorá postupne ničí celú planétu.


ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Komando

Plukovník Matrix odišiel z armády, aby v ústraní vychovával svoju dcéru Jenny. Aj tu ho však objavia žoldnieri exdiktátora Ariusa, ktorí ho chcú únosom dcéry, desaťročnej Jenny, donútiť k spolupráci pri zavraždení prezidenta juhoamerického štátu Val Verde a zvrhnutí demokratickej vlády. V tej chvíli netušia, že si vzali príliš veľké sústo...

PIATOK 20:30 JOJ PLUS - James Bond: Zlaté oko

Rusi vyvinuli novú technológiu, nazvanú Zlaté oko, satelitné zariadenie schopné vysielať silné elektromagnetické impulzy, ktoré zničia akékoľvek elektronické zariadenie v okruhu tridsiatich míľ. Generál Arkadij Urumov a ex-pilotka sovietskej armády Xenia Onatoppovová, pracujúci pre organizáciu Janus, ukradli Zlaté oko zo základne Severnaja. Hlavou Janusu je Alec Trevelyan, Bondov dlhoročný priateľ a kolega, bývalý agent 006, ktorého niekoľko rokov považovali za mŕtveho.

SOBOTA 20:30 JOJ PLUS - Mariňák 2

Bitkami zocelený desiatnik Chris Merrimette sa stavia na čelo jednotky, ktorá má za úlohu zásobovať odľahlú základňu na hranici Talibanom ovládaného územia. Počas cesty cez nepriateľskú provinciu Hilmand je ale jednotka zastavená americkým námorníctvom a dostáva nové, dôležitejšie zadanie: pomôcť afganskej žene, ktorá je známa svojim odporom k Talibanu, utiecť z krajiny. Bez tankov a podpory zo vzduchu sa jednotka musí prebiť naprieč vojnou zničenou zemou a doviesť ženu do bezpečia.

NEDEĽA 20:35 TV JOJ - Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw

Nič nie je silnejšie než rodina. Zachrániť svet je jednoduché, ale spolupracovať bude poriadna drina.


 

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloJames BondTV tipyHerkules
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu