Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Obrazovky JOJky ovládla sexi Talianka: So známou Slovenkou vyzerajú ako sestry!

Hviezdy seriálu Viola Zobraziť galériu (3)
Hviezdy seriálu Viola (Zdroj: Lux Vide)

BRATISLAVA - Obe majú šarmu na rozdávanie! Jednou z noviniek na obrazovkách TV Joj je taliansky krimiseriál s názvom Viola. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje talianska herečka Francesca Chillemi (38). Nepripomína vám náhodou niekoho?!

Ako televízia informuje na svojich stránkach, seriál Viola (známy tiež pod názvom Farby Palerma) si v utorok večer v televízii zaplo až 620-tisíc divákov. A reakcie na sociálnych sieťach sú dôkazom, že túto voľbu neoľutovali. Zo seriálu sú priam nadšení. 

Svoj podiel na tom má nielen pútavý príbeh, ale i to, že herci, ktorí stvárňujú ústredné postavy sú ozaj sexi. Na novinkách sme vám už predstavili herca menom Can Yaman. Ten sa zhostil úlohy policajného vyšetrovateľa. 

Pozornosť si ale určite zaslúži aj predstaviteľka Violy - Francesca Chillemi. Talianská herečka sa môže pochváliť dokonalou postavičkou, peknou tvárou a na sexepíle jej pridáva aj čierna hriva lesklých vlasov. Očarujúci je aj jej úsmev. 

Obrazovky JOJky ovládla sexi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Lux Vide)

Medzi divákmi sa našli takí, ktorým Francesca pripomína inú krásku známu z obrazoviek Jojky. A to modelku a moderátorku Soňu Skoncovú, ktorá je momentálne na materskej dovolenke. Ozaj je tam podoba, čo poviete?!  

Ďalšiu epizódu seriálu Viola si na obrazovkách Jojky budete môcť vychutnať už dnes večer o 20:40.


Obrazovky JOJky ovládla sexi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: ViolaFarby PalermaFrancesca Chillemi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu