Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Hurikán Máziková opäť perlí: Dám si to do podprsenky alebo aj do gatiek!

Eva Máziková Zobraziť galériu (3)
Eva Máziková (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Kdekoľvek sa objaví Eva Máziková (74), je hneď o zábavu postarané. Inak tomu nebolo ani keď prijala pozvanie do relácie RTVS - Hit roka. Ako už u energickej speváčky býva zvykom, z jej úst zazneli aj viaceré perly.

Už dnes večer o 20:30 na Jednotke uvidia diváci ďalšiu epizódu tretej série zábavnej relácie Hit roka. V nej bude trojica glosátorov – Zuzana Kubovčíková Šebová, Marcel Forgáč a Michal Hudák s moderátorom Jánom Žgravčákom spomínať na roky 1977, 1967, 1987. Ako špeciálny hosť sa predstaví Marián Jelínek a hudobným hosťom bude Eva Máziková.

Energická blondínka pri tej príležitosti poskytla aj rozhovor, v rámci ktorého napríklad porovnávala či to súčasní speváci majú jednoduchšie alebo náročnejšie, než kedysi ona. Zároveň prezradila tiež to, aký má vzťah k moderným technológiám. 

„Ja idem s dobou. Teda manažér môj. Spravili sme taký malý usb stick, ktorý sa dá aj do podprsenky alebo aj do gatiek rýchle dať. Je strieborno-zlatý, svieti, blinká, sú tam zlaté hity,  je to bomba,” uviedla na margo toho Eva. 

Sledujte reláciu Hit roka už dnes o 20:30 na Jednotke. 

VIDEO: Rozhovor s Evou Mázikovou. 

Rozhovor s Evou Mázikovou, ktorá zavítala do relácie Hit roka. (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Eva MázikováHit roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu