Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexuálna nahrávka spustila veľké dohady: Fanúšikovia si myslia, že je na nej hviezda slávneho klubu!

Angelo Preciado Zobraziť galériu (4)
Angelo Preciado (Zdroj: SITA)

PRAHA - Pred pár dňami sa internetom začala šíriť nahrávka z nočného klubu Duplex, kde si dvojica užívala sex na toaletách. Futbaloví fanúšikovia si však myslia, že na záberoch spoznali futbalistu Sparty Praha Angela Preciada.

Ekvádorský futbalista sa po letnom prestupe do Prahy stal okamžite oporou svojho nového klubu. Sparta sa nachádza v ligovej tabuľke na prvom mieste a v Európskej lige sa dostala do osemfinále, kde však nestačila na Liverpool.

Angelo Preciado
Zobraziť galériu (4)
Angelo Preciado  (Zdroj: SITA)

Preciadovi však v posledných dňoch znepríjemňujú život špekulácie, ktoré sa začali šíriť medzi fanúšikmi. Všetko spustilo video, ktoré vzniklo v pražskom nočnom klube Duplex. Na ňom si dvojica na toaletách tohto podniku užíva spoločný sex, ktorý mal natočiť jeden z ochrankárov.

Mnohí si však myslia, že muž na videu je práve Preciado, ktorého podľa nich odhalili hodinky či tričko, v ktorých sa ukázal aj na svojich sociálnych sieťach. Veľká skupina fanúšikov však tvrdí, že muž na záberoch nemá tak výrazné tetovania, ako futbalista Sparty. Podľa informácií Expres.cz už nočný klub vyvodil dôsledky a ochrankára vyhodil.

Zábery z nočného klubu Duplex
Zobraziť galériu (4)
Zábery z nočného klubu Duplex  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Angelo Preciado
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu