Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Legendárny Mike Tyson (57) pred ďalším zápasom: Najnovšie zábery z tréningu naháňajú hrôzu!

Mike Tyson
Mike Tyson (Zdroj: SITA)

ARLINGTON - Legendárny boxer Mike Tyson (57) sa počas júla vráti do ringu. Jeho súperom bude kontroverzný Jake Paul (27), ktorý sa preslávil ako youtuber, avšak v posledných rokoch sa profesionálne venuje boxu. Prípravu na tento zápas Tyson očividne nepodceňuje a na sociálnych sieťach ukázal, že aj napriek svojmu veku stále naháňa strach.

Zápasy Jakea Paula priťahujú od jeho vstupu do ringu obrovskú pozornosť. Na svojom konte má zápasy s viacerými legendami MMA, ako je napríklad Nate Diaz či Anderson Silva. Momentálne však rozvíril vody bojových športov súbojov s jednou z najväčších legiend boxu Mikeom Tysonom.

Ten si budú môcť fanúšikovia pozrieť na streamovacej platforme Netflix, ktorá tak začína svoje pôsobenie aj na športovom poli. Zápas sa uskutoční 20. júla na štadióne AT&T Stadium v meste Arlington, na ktorý sa zmestí 80-tisíc ľudí. 

Prípravy na tento zápas sú už v plnom prúde a legendárny Tyson nič nepodceňuje. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil video, na ktorom ukázal, že aj napriek svojmu veku je stále vo výbornej forme a jeho súper to nebude mať aj napriek jeho veku vôbec jednoduché.

Viac o téme: Mike Tyson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu